Nu smaakt venkel helaas ook naar anijs, dus sloeg ik recepten met venkel altijd vakkundig over. Tot gisteren.
Want tijdens onze tweede Lekkere Vrijdag moesten we noodgedwongen al meteen voor een afgeslankte editie kiezen. Het familiebad werd vervangen door een familiale doktersafspraak, de chique hapjes werden snelle toastjes met (toch nog zelfgemaakte) eiersla en mijn fancy food werd ingewisseld voor een pittige vitaminenbom: een vegetarisch stoofpotje. Mét venkel. En ik vond het zowaar superlekker! (Maar dat kwam misschien omdat de venkel blijkbaar helemaal niet meer naar anijs smaakt als je dat kookt?)
3 opmerkingen:
Hey zusje,
receptje mag je doorgeven hoor.
Ziet er superlekker uit.
Als groot fan van het programma Dagelijkse Kost ga ik dit zeker een keer proberen... en ook ik ben normaal geen venkel/anijs fan...
Alles zeven keer proeven voor je een oordeel velt!
Een reactie posten