donderdag 2 februari 2012

De dag waarop ik niet het beste idee ooit had

Na een paar dagen van twijfel, kwam vanavond tante Rosa op bezoek. Welkom tante Rosa, zet u. En blijft gerust nog efkes, echt. Want na nog geen 8 maanden hoeft een nieuwe baby echt nog niet meteen voor mij. Geef mij nog maar even de tijd om op café zonder schuldgevoel alles van de drankkaart te bestellen.

Dus toen ik vanavond de keuken kwam binnengestormd en opgelucht de blijde boodschap "Ik heb mijn ré-gels!" tegen mijn man gilde, was het dus niet zo'n goed idee dat mijn schoonouders toen ook al binnen waren gekomen.

Eén tel staarden we elkaar verbouwereerd aan, mijn schoonmoeder zei: "Doeme!" en toen lagen we alle vier op de grond van het lachen.

Ach, ja.

9 opmerkingen:

Buurvrouw zei

Mwoehahaha! Ik heb er ook nog eentje, maar die kan ik hier écht niet posten...

Stien zei

ROFL! Ik ken het ongedurig wachten op tante Rosa wel, toen Stella een maand of 5 à 6 was kwam ze ineens niet meer af seg. Ze stuurde toen wel twee roze streepkes en ik kon daar echt niet mee lachen. Integendeel zelfs, keihard mee bleiten! Gelukkig is dat na 5 jaar wel verteerd ;-)

Juffrouw Sanseveria zei

ROFL!

Nele zei

Hilarisch!
En ook: Oef zeg!

nina zei

Tante Rosa, heet dat zo bij jullie? Tjonge, geef ik mijn kind ook eens een naam zeg ;).

Riet zei

hahahahahaha! 't Zijn toffe, duidelijk. (Niet die regels hè).

Sarah zei

Buurvrouw: komaan he!

Stien: is dat echt, dat wist ik niet.. Ik zou toch ook wel efkes gebleit hebben.. Hoewel het dan ook wel voordelen heeft, maar mentaal (en fysiek) zou ik het nog liever eventjes uitstellen..

Nina: ja, maar dat is enkel in combinatie met 'tante'. Of ook wel 'de Russen' genoemd. Rosa vind ik een prachtige naam, echt waar!

Riet: helemaal waar!

Tess zei

Haha! Ocharme!

Bieke zei

Hahaha! Zalig!