zondag 5 februari 2012

Lekkere Vrijdag #3 of De Dag Waarop Mijn Boterhammen van 's Morgens 's Avonds nog op Mijn Maag Lagen

U vermoedt het al: ook de derde versie van onze Lekkere Vrijdag was minimaal. Zeg maar nihil. Mijn lief trok nog een pizza van onze goeie vriend Dr. Oetker uit de diepvries, maar ikzelf heb niks gegeten. Tenzij u 'cola' als een volwaardig avondmaal beschouwt, dan heb ik rijkelijk gedineerd. Maar meer dan dat ging er jammer genoeg niet in. Gelukkig had ik de dag ervoor al lekker gekookt (wederom: dank u, Jeroen, voor het recept), maar wat er toen gebeurde, las u al in de vorige post. 

Nochtans heb ik niet de hele dag in pyjama op de zetel gelegen, nee, integendeel. Ik liet mij en mijn protesterende maag gewillig rondvoeren door... Genk!
"Wat is dààr nu te beleven?", hoor ik u al denken. Awel: véél! We reden van 's ochtends tot 's avonds van Winterslag over Waterschei, langs C-mine naar een Turkse moskee over het Nationaal Park Hoge Kempen naar de Cristal Arena en nog veel meer. En toen ik me uitgeput en met een vol hoofd liet zakken in de zachte treinzetels had ik dus nóg niet alles gezien! Maar binnenkort kan u dat allemaal uitgebreid lezen in het reisgidsje "20x Logeren en Genieten in Genk". Coming soon in een boekhandel near you.

Ik wou u nog even meegeven hoe vreemd het is dat een maag kan weten wanneer een mens terug thuis (en terug op zijn eigen toilet) is, maar het zal voor een andere keer zijn. Ik moet namelijk mijn snotty dochter gaan entertainen. Die heeft net een speciaal talentje van zichzelf ontdekt:

5 opmerkingen:

elisse zei

Bellekes blazen met haar snot! Dat wordt een echt kijkcijferkanon, dat ziet ge zo!

Bieke zei

Wat een talent! Van wie heeft ze dat geleerd? :)

Nowelja zei

Haha! Hier zouden ze zeggen 'Nottebelle vangeuhhh!'

pumps & luiers zei

wow moet ge dan 20x gaan logeren in genk - ge gaat dat daar nogal kennen ;p

Anoniem zei

Wat een talent. Ge kunt daar mss geld voor vragen?