maandag 21 maart 2011

Een half jaar

Vandaag ben ik exact drie maanden verwijderd van mijn uitgerekende datum. Zes maanden ver dus, of morgen 27 weken blijkbaar, ik snap nog altijd niet veel van hoe ze dat nu eigenlijk uitrekenen. Ongelofelijk trouwens dat er al een half jaar iemand in mij zit. Maar tot nu toe vind ik het nog altijd heerlijk. Op sommige dagen voel ik me wel een wandelende olijf op stokjes maar meestal hebben we het echt naar onze zin, zo met ons tweetjes.

En misschien ligt het aan de zon maar mijn to-do-lijstje-van-de-dag is al bijna afgewerkt en de namiddag is nog maar net begonnen! Er zijn gewoon zo van die dagen waarop alles volgens plan loopt. Ze zijn dun gezaaid, dus kan je ze maar beter koesteren. Alleen 'strijken' staat nu nog op de lijst (vandaar het drogende tafellaken op de foto), maar dat is voor vanavond. Nu is het hoog tijd om naar buiten te gaan en een plantencentrum te gaan zoeken. En hopelijk ook wat kleur te kweken op mijn wit velleke.

Maar eerst nog even reclame: today I will be mostly wearing een broche van mijn schoonzus Mieke Dierckx. Ze heeft verschillende varianten op deze, je kan haar contacteren via de website!

6 opmerkingen:

Nele84 zei

Awel, dat van die maanden klopt niet. Een zwangerschap duurt 40 weken, maal 7 is 280 dagen. En da's 10x 28 dagen, dus in feiten 10 "maan-maanden" maar aangezien onze kalender-maanden bijna allemaal langer zijn dan 28 dagen, hebben ze bedacht dat het wel ongeveer overeen komt met 9 kalender-maanden. Maar aangezien ongeveer niet juist is, is het enige wat klopt het aantal weken :-).

Riet zei

Het staat je! (buikje én broche.)

Cyriel zei

Jaaa, ziet er goed uit!
Ik ben ook zo blij met J.'s buik, dat ik denk dat ik dat nog wel eens kan gaan missen over een week of vijf, zes...

Anoniem zei

Dat is een hele mooie broche, leuke tip voor een cadeautje!

Anoniem zei

Dat is een hele mooie broche, leuke tip voor een cadeautje!

Anoniem zei

Dat is een hele mooie broche, leuke tip voor een cadeautje!