zaterdag 10 oktober 2009

Happy mealDe bloggers deden vanochtend -toen ik in het Museum voor Schone Kunsten over morfologie aan het leren was nota bene- een echte Fashion Treasure Hunt. Ze kregen een hele reeks foto's van winkels en café's. Het team dat het snelst de meeste juiste foto's vond, won een prachtig cadeau in de vorm van dikke, vette waardebons. Echt de moeite!

Gelukkig moest ik niet meedoen met de treasure hunt. Competitie en ik, dat gaat namelijk niet samen. Ik ben echt de seut die niet zou rennen voor de overwinning, maar die nog tegen het andere team zou zeggen: 'Oh, maar gaan jullie maar eerst binnen, hoor.' Maar ik moest dus niet meespelen, ik mocht -véél beter- jury zijn! Ik hoefde gelukkig niet hoger dan vier te tellen, eigenlijk moest ik gewoon checken of de foto's die de bloggers genomen hadden juist waren.

Igor van Toerisme Antwerpen had echt een prachtlocatie uitgekozen voor vanmiddag: het Zuiderterras. Zicht op de Schelde, Linkeroever, zon, regen, regenboog, voorbijvarende boten, vogels... Indrukwekkend! Doe daar nog lekker eten en een paar hele gezellige mensen bij en je hebt: een geslaagde middag.

Als dat zo zit, mag het van mij elk weekend Antwerp Bloggers Challenge zijn!

PS: En ja, wéér Het Kleedje. Voor wie eraan begint te twijfelen: ik héb nog andere kleren in mijn kast, maar met al jullie lovende complimentjes over dat jurkje en een middag vol fashion victims in het vooruitzicht kon het niet ontbreken. Toch?

6 opmerkingen:

muriel zei

ik was ook eens terecht gekomen in het Zuiderterras; zo'n mooie locatie!
enneh, misschien mail ik je wel eens wanneer een vrije shopdag (plus portemonee-inhoud = ook fijn) aantreed!

Knofje zei

Leuk!
PS. ik dacht niet 'wéer dat kleedje' maar eerder 'wat een onzettend leuk kleedje'of anders jurkje, tuniekje whatever. Leuk dus.

Sid Frisjes zei

tofkes.... en heb je de URL's van de bezoekende bloggers ook? Kwestie van eens te piepen wat ze over de gids & haar kleedje weten te zeggen.

Sid Frisjes zei

Ah, ok... verder kijken.. sjorrie

cpt.eddie zei

Sid Frisjes wil gewoon meer te weten komen over de 'hevige rosten' van op de fotokes, hij kan het toch zo moeilijk verbergen hé.

rozebril zei

Ik had dat kleedje ook direct opgemerkt (voor de eerste keer maar hoor :-)). Heel heel leuk!