donderdag 15 oktober 2009

Waar ik tegenwoordig zoal mijn dagen mee vul

Van maandagochtend tot woensdag klokslag 12 uur: werken! Ik mag de communicatie van een Antwerpse hogeschool mee uitwerken. Heel leuk en heel druk, waardoor ik de eerste drie dagen van de week amper tijd heb voor mails, blogs en van die dingen. U bent dus gewaarschuwd.

Vanaf woensdagmiddag: werken! Maar dan voor mezelf, ook heel fijn! Ik raad iedereen aan om heel veel kindertjes te maken, want de meeste opdrachten die ik momenteel doe zijn geboortekaartjes. En ook wel redactiewerk. En logo's. En uitnodigingen. En tekeningen. Nu ja, u snapt het wel. En heel veel paperassen in orde brengen, want als zelfstandige moet je blijkbaar overal gaan aanschuiven voor een papiertje hier en een formuliertje daar.

Ik had mezelf voorgenomen om tussendoor ook voor een vlekkeloos schoon huis te zorgen, maar dat schiet er nog bij in. Als ik thuis ben, word ik zo opgeslorpt door het 'werk' (tussen haakjes, want echt werken vind ik dat niet) dat ik tot een gat in de middag in mijn pyjama zit en vergeet te eten. En àls ik dat doe, dan is het snel-snel. Niet zo gezond misschien... Maar hey, deze prachtige wending van mijn leven - waar ik helemaal zélf voor heb gezorgd- is het gezondste dat me ooit is overkomen!

9 opmerkingen:

Cyriel zei

Je hebt echt het beste werk ter wereld, weet ik uit eigen ervaring. Ook al kost het soms je nachtrust...

rozebril zei

Het soort werk waar veel mensen jaloers op zouden zijn (ikzelf incluis :-))! Ik vind het van heel veel lef getuigen dat je zo'n stap hebt durven nemen. en het is je nog gelukt ook! Geniet ervan!

ninainvorm zei

Dat klinkt heel goed! Ik denk ook dat die combinatie zorgt voor evenwicht, want wat je in die laatste alinea beschrijft kan wel een valkuil worden, weet ik uit ervaring (veel te fanatiek doorgaan waardoor je je evenwicht een beetje uit het oog verliest... en je uiterlijk! ;))

Nele zei

Hey Sarah, fijn om te lezen. Klinkt allemaal supertof. Veel succes ermee!

marion zei

Redactiewerk? Tell me more, tell me more :-)

M.

Anoniem zei

Als je maar gelukkig bent, Sarah! Dat huishouden loopt heus niet weg (jammer genoeg!). Groetjes, Sara.

Sid Frisjes zei

Goed bezig Sarah... geweldige keuze gemaakt hé...

Anoniem zei

je mag fier zijn op je keuze!
en welke hogeschool is het? zijn we nu collega's op afstand of concurrenten?
groetjes
Neal

Nicolekebolleke zei

Wat heerlijk dat je er zo achter staat!
We hebben inderdaad n zalig beroep...