dinsdag 20 januari 2009

Extra veel kofferruimte


OK. Er zijn blijkbaar een aantal mensen die (echt héél subtiel overigens) aan het vissen zijn of er niet nog een plekje vrij is in mijn rugzak.

Nu hebben die mensen geluk: we gaan toch niet zoveel moeten meenemen aangezien het daar héél warm is. Maar echt overdreven warm. Zo warm wordt het hier echt bijna nooit. Echt niet! En de zon gaat er ook heel vaak schijnen. Jonge jonge, niet te geloven zo warm. Gloeiend warm, zodat je eigenlijk alleen maar kan chillen en zwemmen. 0ch och, zo zonnig. Zo warm. Hehe.

Dus. Als u nu even opgeeft welke van bovenstaande activiteiten u wilt meedoen met ons, dan kan ik alvast een schemaatje maken om de beschikbare kofferruimte eerlijk te verdelen.

Is dat niet sympathiek van mij? Ja he?
Gelieve mekaar wel niet te vertrappelen aub! En daar links vanachter, laat die mevrouw maar eventjes door, ja. Ik dank u vriendelijk.

18 opmerkingen:

Octavie zei

Ik offer me wel op voor dat azuurblauwe watertje. Daar ga ik wel even inliggen, als het echt niet anders kan. Veel plezier!

Nicoleke zei

Oh help! Wat een heerlijk vooruitzicht. Ik ga voor hetzelfde azuurblauwe watertje en eventueel met duikbril. Alleen als het niet anders kan.

Tante Riet zei

Fijn, ik merk dat niemand voor de markt kiest? Dat is dan geregeld. Lijkt me nog een plek waar ze leuke stofjes verkopen. En als het écht niet anders kan ben ik kandidaat voor de olifant. Voor de rol van de eropzitter-en-genieter welteverstaan. Niet voor die van de bestuurder. Een mens moet zijn luie imago eer aandoen.

Jeetjejeetje, wat zien we groen! (Maar het is je gegund, hoor.)

Tante Riet zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
NoeKs blogt... zei

hihi, ik kies de....de....kan niet kiezen....de hebbeding markt in het midden! Kan ik vast leuke dingen vinden!

NoeKs blogt... zei

hihi, ik kies de....de....kan niet kiezen....de hebbeding markt in het midden! Kan ik vast leuke dingen vinden!

NoeKs blogt... zei

sorrie, dat was 2x (en nu 3x)

Griet zei

Hey meid, voor het geval ik je niet meer 'lees' en 'schrijf'; have a supadupa-unbilievebelie-magnifiekie vakantie !!! En nee, moet niet mee in de rugzak. Vind ik niet echt comfortabel. En hier is het ééécht warm genoeg, dankjewel.
By the way, plantje van op mijn blog, is een boon met een naam op of in mijn geval "lieve dochter" ;)
Enneuh, welke blog lay out gebruik jij eigenlijk? Echt niet om na te apen, maar vind niet het juiste formaat voor mezelf en met mijn fucking internetverbinding hier is t niet bevorderlijk voor mijn humeur of mijn werkritme om 7 verschillende layouten te proberen...
Dikke kus!! x

Griet zei

Ah ja, en speciaal voor S. cause I blame him: echt belachelijk dat jullie naar Laos en whatever gaan, ipv naar euh, om maar iets te noemen, de mooie west-afrikaanse streek Ghana-Togo-Benin ofzo !!!

Sid Frisjes zei

O - LI -- Fant

ikke!

joris zei

Ang-Kor-Wat? ikke!

liezie zei

Ik ben soooooo jaloers ...
So I want it all! All, I tell you!

Maar ik wil vooral dat jullie een fantastische tijd beleven! Geniet ervan Sarita en goed insmeren, hé (tenzij je voor de tomatenlook wil gaan) en oppassen voor vallende kokosnoten (remember keith) en megaspinnen in de jungle (die mooi zijn van ver maar niet in your face als je op een olifant zit) en en en ... Zal ik anders meegaan om jullie te behoeden voor alle mogelijk gevaren?

knofje zei

Ik hier m'n hele laptop onder te kwijlen! Vooral die warmte en het azuurblauw doen het 'm.
Veel plezier en geen rare parasieten oplopen hè!

knofje zei

Trouwens, even rekenen..
ca. 100 euro per 15 kg overbagage..
hmm.. zou nog een leuke deal kunnen worden ook

sarah zei

Ok dat is dan geregeld! Joepie!!

Trouwens is er iets mis met het reactie-knopje of vind iedereen het gewoon leuk om drie keer te reageren? ;)

Sid Frisjes zei

Bij mij werkt het toch gewoon.

Sid Frisjes zei

Bij mij werkt het toch gewoon.

Anoniem zei

Subtiliteit is overroepen ... en vergeet mijn bestelling niet ;-)