woensdag 21 januari 2009

Ditjes en datjes.. o ja en dat ook nog!


Dus nu moet ik al die laatste klusjes die bij op reis gaan horen nog regelen. Kapper, check. Apotheker voor productjeuhs tegen al die vieze beestjes, check. Uitpluizen welke malariapillen ik nu eigenlijk ga nemen, nog niet check. Belangrijke papieren kopiëren, nog niet check. Laatste bestelde knuffels klaarmaken, check! Mijn tas puilt dezer dagen uit van de inpak-, medicijn-, to do- en andere lijstjes.

En dan heb ik de belangrijkste 'check' nog niet eens kunnen uitvinken: alles bijeen zoeken voor de jury van de avondschool. Want ik ben een echte sloddervos. Ik word gék van mezelf en toch lijk ik het niet te kunnen veranderen. Bijgevolg moet ik nu tussen allerlei uitpuilende stapels papier de bruikbare werkjes trekken. En netjes afprinten wat her en der op verschillende computers en usb-sticks en cd'tjes verspreid staat. En dat allemaal mooi in een mapje steken. En schetsboeken, waar ik altijd in begin te tekenen maar nog niet eens halfweg alweer in stop, bij elkaar rapen. Ik ga nog een lange avond tegemoet.

O ja: deze tekening floepte maandagavond zomaar tevoorschijn op mijn blad. Een soort Roodkapje Nieuwe Stijl. Ik denk dat ik na de vakantie de Snotprinses maar eens op deze manier ga tekenen. Ik kijk er al naar uit!

9 opmerkingen:

Griet zei

Hey meid, sommige malariapillen moet je een tijd op voorhand beginnen nemen, dus HAAST u !! ;)
P.S.: Doxycycline is een product dat de meeste dokters niet voorschrijven omdat het oorspronkelijk een antibioticum is en niet tegen malaria bedoeld was, terwijl het in veel gebieden even doeltreffend is als Lariam of Malarone, terwijl het geen psycho-gevolgen heeft zoals Lariam of geen financiële zoals Malarone. Er is wel een ander klein "neveneffectje" dat ik best niet op je blog schrijf...
Amuseer je en voorzichtig ook, he! x

sarah zei

jeeeuj
ik weet wat doxycycline is, en mijn dokteres had dat voorgeschreven. voor dat neveneffect heb ik dan weer een ander medicamentje gekregen.. in de vorm van eitjes, ik wist nog niet eens dat dat bestond! :)

ja, die malarone zou op 260 euro komen als wij dat met twee nemen! en in angstaanvallen en paranoia heb ik ook geen zin. dan liever een klein neveneffectje ;)

Sid Frisjes zei

Cool prentje en roodkapje mag er ook wel wezen

Anoniem zei

Oh ja en die malariapillen zijn niet alleen goed voor malaria, maar ook tegen zonne-allergie en ik dacht dat jij daar toch ook een beetje last van had of niet?
Lies.

Astrid zei

Oh maar ik vind de snotprinses al zo mooi zoals ze nu is.
Sjee.

Al bij de avondschool geweest inmiddels?

sarah zei

Lies, nee, die doxycycline verhoogt net het risico op zonnebrand... dus niet echt een goeie combinatie, maar dan smeer ik me wel extra in.

Astrid, dankjewel! En jep, ik ben net alles gaan afgeven!

knofje zei

Amai, zeer schoon! :P
Nee even serieus, ik vind het echt een heel schattig kinderboekenplaatje geworden! En ik ben het met Astrid eens, de snotprinses moet gewoon de snotprinses blijven; die is ook gewoon ontzettend leuk!

En om me ook nog even in de malariadiscussie te mengen; Lariam moet je ook eigenlijk heel vroeg van tevoren mee beginnen en nog een tijdje na je vakantie mee doorgaan. Veel plezier!

Griet zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nicoleke zei

Prachtige tekening met een cuty van een Roodkapje!