dinsdag 11 december 2007

Bezint

...eer ge met glasvezelbehang begint. Wat een merde seg! In het vervolg kies ik een andere activiteit om mijn vrije dag mee door te brengen.

Mezelf 's avonds ook nog eens geworsteld door een nieuwe opdracht van onze interimjuf, Erika Cotteleer. Hele toffe madam met een hele mooie stijl, maar de illustratie-opdracht was er wel eentje om u tegen te zeggen (hoewel het heel simpel klonk). Resultaat vrijdag. Als het me lukt tegen dan.

Verder, ondanks het prachtige weer, last van een Soort van Winterdip. Hij komt en gaat maar als ik ermee ben opgestaan is hij moeilijk te verdrijven. En vandaag is weer zo'n dag. En als jullie me daar nu efkes over laten zagen, komt dat allemaal wel weer goed.
Desalniettemin: feelgoodverhalen, flauwe moppen (voor één keer, Sid!) of steunbetuigingen zijn altijd welkom.

8 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Pffft... ik zal nog eens komen afdrogen op zondagochtend!

Anoniem zei

Oei, en wij wilde onze keuken ook eens glasvezelbehangen.

Kop op Sarah, de feestdagen zijn in zicht en de vakantie ook! Jij hebt toch vakantie?

Knuffel van de foetus. Voel je je nu al wat beter ;-)

Sara.

Lies zei

Heb ook last van de occasionele winterdipjes. 's Avonds ben ik sneller moe (lijfke wordt dan bedekt met een warm hartjessezeke en wordt innerlijk verwarmd met een warme choco mét slagroom en keutels-jammie) en 's morgens geraak ik er niet uit (lijfke wil dan geen afscheid nemen van warm donsje). Met alle gevolgen vandien.

Zo begon ik mijn maandagmorgen voor de spiegel met nog wat restjes feestmake-up van de vorige avond op mijn kleine oogjes (ik was zondagavond na een leuk doopfeest zombiegewijs mijn bed ingestrompeld en was veel te lui om een watteke te pakken, te besprenkelen met demaquillage etc).

Dus nam ik een watje, deed ik mijn kastje open, nam het flesje eruit en maakte mijn watje nat. Ijverig begon ik met het watje in mijn linkeroogske te wrijven tot dat ineens heel hard begon te pikken en ik een rare geur rook. Rarara, welke fles ik genomen had?

Ik zweer het u als je op een winterse maandagmorgen dissolvant op uw ogen smeert dan ben je opeens klaarwakker! Maar laat dit geen tip zijn om uw ochtenlijke winterdip te verdrijven!

sarah zei

:))

lies toch! zie maar dat je zondag goed wakker bent. ik zal een dekentje voorzien x

cpt eddie zei

'Flauwe moppen' riep iemand mij?! Anyway, installeer dan maar dat nummerke van de Bouncing Souls en da komt vanzelf goed, mark my words.

Trouwens zo'n foetusknuffel, zijn er nog mensen bij wie dit allesbehalve een fijn beeld oproept? Ik zie veel bloed, een kanjer van een placenta, van die draculagewijs roodgloeiende foetusoogjes, chuckie en zijn bruid, misvormde stemmetjes obscene dingen roepen, vieze monsterlijke tanden (ow sorry Sarah, dat van die tanden mocht ik niet zeggen zeker...), en vooral opengereten moederbuiken, guts and gore...


Jaja, fantasie, tis iet plezant.

grtz.

Anoniem zei

tis groen en tis vrolijk... M.

Karen zei

Nog 11x slapen en de dagen beginnen weer te lengen!!

sarah zei

Slalalalalaaaaaa :D

't Is eens iets anders dan "lalalalaa" he Magi.

En bedankt voor de peptalk, het helpt want vandaag voel ik me al véééél beter! x