maandag 12 november 2007

Het is officieel: Sarah kan niet meer zo goed tegen laat uitgaan in combinatie met champagne

Maar het was toch zwaar de moeite. Zoals u wellicht gezien heeft op de affiche hieronder, mocht de Naughty Nipple Collective vrijdagavond ten dans draaien op een afterparty in de Lotto Arena.
Het was tof, maar na een goed uurtje hielden we het voor bekeken dankzij een publiek met een slightly different taste in music en de vele verzoekjes van drie of vier wel zéér volhardende mensen die zo bezorgd waren dat wij geen inspiratie meer hadden voor het volgende nummer dat ze zo vriendelijk waren telkens opnieuw te komen melden welke plaat zij vonden dat we moesten draaien.

Dus lieten we de rest van de avond over aan een andere dj en konden we onze eigen booties shaken. Leuk, leuk! Met als gevolg dat S. en ik om 6u zwalpend (dat zwalpend geldt vooral voor mij, helaas) terug naar huis fietsten. Moe maar voldaan.

Om 18u de volgende avond waren we jammer genoeg nog steeds moe maar voldaan, met een flinke portie hoofdpijn als extraatje van de dag. Onze zaterdag stelde dus niet veel voor, dat raadt u wel. Het goeie hieraan is wel dat ik mijn filmachterstand stevig heb ingehaald. En het waren nog goeie films ook: Planta 4a, Der Untergang en een stukje van The Big Lebowski.

Zondag kwam de papa van S. het laatste deel van de keuken rechtzetten (nl. het eiland).
Het ziet er prachtig uit, al zeg ik het zelf. Nu nog verven, afwerken, toestellen aansluiten, plinten plaatsen en nog meer van die kleine, irritante dingen die meestal een jaar later nog niet gedaan zijn. Maar hopelijk duurt het dit keer niet zo lang. (Dus binnenkort een uitgebreid fotoverslag, jullie geduld wordt beloond!)

Van vrijdagavond herinner ik me misschien wel niet veel meer, toch vond ik het een memorabel weekend!

6 opmerkingen:

Stoffel zei

het was een schitterend feestje!
en jullie hebben - wat mij betreft - een schitterende muziekkeuze!!! meer van dattem!

nats zei

s. niet zwalpend????

ik vond jullie muziekkeuze ook goed, beter dan de soms trouwfeestmuziek van jullie opvolger.

het was een geslaagd feestje, zelfs zonder alcohol. xtof had anders ook wel een zwaaaaare zaterdag :)

Sid Frisjes zei

Geweldig feestje... lekkere champagne en goei pintjes afwisselen met een occasionele cola doet wonderen.

Om klokslag 7.30 h thuis en om 12 uit mijn bed zonder koppijn ofzo...

Dertigers heersen

En Kristoff kan verdoeme goed dansen in tegenstelling tot mezelf.

Anoniem zei

misschien deed die kouwe pitta het wonder... M

xtof zei

we moesten zelf zaterdagmiddag aan de stadsfeestzaal staan. Ik kan u zeggen: een busrit is NIET het meest aan te raden tripje om te nemen met een kleine kater.
Van lichtroze naar banaangeel, naar papierwit en weer terug. Om maar te zeggen: damn good feesje - minder goeie day after. Enkele perfecte maggie-mix'en en Sarita-shakes zullen voor eeuwig op mijn harde schijf blijven staan.

Het mixen ging soms echt naadloos! Cool! Ik kijk al uit naar het volgende!

Sid Frisjes zei

Het mixen was met momenten inderdaad echt straf... de Regina Louf Soundsystem is jaloers!