maandag 16 juli 2012

Toast chou-fleur

Als ik 's middags thuis eet, dan wil ik liefst iets anders dan een boterham met kaas. Soep, bijvoorbeeld, of een slaatje met stokbrood - alles wat niet per se in een rechthoekige brooddoos hoeft te passen. Dus ik dacht dat ik het toch weer goed geregeld had toen ik dat restje videe in de vriezer ontdekte. Want toast videe, dat is altijd lekker!

Maar het was geen videe.

Het was bloemkool met witte saus.

Dat komt ervan als een mens te lui is om etiketjes op de potjes te kleven. Allez, sommige mensen zullen dat misschien lui noemen, ik zou eerder zeggen overmoedig. Als ik iets in de vriezer zet denk ik gewoon altijd dat ik ga onthouden wat erin zit.

Niet dus. Toast chou-fleur. Ik ruik een hype.

6 opmerkingen:

B. zei

Hier ook zo'n lui zjoo zonder etiketjes! Hey, zo blijven we creatief met eten he Sarah! :) Maar die toast chou-fleur... dat weet ik toch nog zo niet... ;)

Juffrouw Sanseveria zei

Lol!

Sweet Sienna Hope zei

heel herkenbaar!grappig

Ri zei

Dat moest ik even googlen: videe. Maar ik weet nu dat het ragout is. Lijkt me inderdaad lkeerder dan bloemkool op brood...

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

Neen dank u! Toast met champignons maar nu niet met bloemkool!

Jonge Sla zei

Haha, herkenbaar, dat van die etiketjes en alle gevolgen vandien.