zaterdag 12 mei 2012

Lekkere vrijdag #4: héle hoge hoogdag

Gisteren vierden mijn wederhelft en ik onze twaalf-jaar-samen-dag. Prima excuus om een taartje te bakken!


Gelukkig was het geen echte taart, want mijn lief was voor de gelegenheid toevallig ook al langs de bakker gepasseerd. Mijn baksel was een kaartentaart, eentje met kaartjes in twee categorieën: geven en nemen. Twee dingen die toch redelijk essentieel zijn in een relatie. (vooral als hij geeft en ik alles neem, haha, flauwe mopjes zelf aan te vullen)


En zo verzekerde ik mezelf tenminste ook van enkele cadeautjes, hèhè! (dat was voor ik wist van de taartjes en de bos rozen, maar kom, nog een paar extra leuke cadeautjes kunnen er altijd bij, nietwaar ;-)'s Avonds testten we bij wijze van Lekkere Vrijdag een recept uit van Jonge Sla. Oh boy, dat was lekker! Citroenspaghetti met pompoensalade. Aanrader! Het kleinste lid van onze familie vond dat precies ook, want die was met geen stokken in bed te krijgen voor 23 uur. Als er iets te vieren valt, is ze er als de kippen bij. Ze wilde waarschijnlijk niet gaan slapen voor die pompoensalade (inclusief pittige kruiden) op was, want die vond ze niet te versmaden.


Als de volgende twaalf jaar even leuk zijn als deze, dan sta ik er goed op.
Hoera voor ons!

9 opmerkingen:

Sylvie zei

Proficiat jullie! En keileuk cadeautje seg!!

Jozefien zei

Maar gij, zo fijn!

Tess zei

Oooh <3

Sieselaajn zei

Dat is wel een grandioos goed idee van U. Ik zou zeggen, 'NEEM' het er goed van!

Stoffel zei

PROFICIAT! xxx

Rach zei

Gefeliciteerd en wat een briljant idee! Hoe werkt het precies? Ieder neemt 5 kaartjes uit de doos of zijn alle kaartjes voor je man en staat op sommige kaarten 'koop cadeau' en 'geef massage'.

Jonge Sla zei

Zo leuk!

Sarah zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Sarah zei

Ha, Rach, de categorie 'nemen' was helemaal voor hem, de categorie 'geven' was helemaal voor mij. Maar dat was dan inderdaad met makkelijke dingen die geen geld kosten, bv. een dj-set, de top 3 van mooiste momenten samen, een danske in de living (alledrie om te geven aan mij) of een Magnum uit de nachtwinkel (nemen).
En zo van die dingen. Leuk, hoor!