maandag 28 februari 2011

Oh, thank you, thank you, you are all so wonderful!

Voilà. Het is weg. De teksten zijn weg. Foetsjie. Gone. Verschwunden. Gelukkig niet écht weg, nee, om die nachtmerrie te voorkomen mail ik al maandenlang, als een panische maniak, iedere keer de nieuwste versie van de teksten naar mezelf. Maar ze zijn binnen, wil ik zeggen, de teksten, bij de uitgeverij. Wat een gek gevoel! En ook wel een oh-jee-alles-klopt-toch-wel? en een help-ik-zal-toch-niks-vergeten-zijn?!-gevoel. Maar ik heb zwaar mijn best gedaan, dus het zal wel in orde zijn.

En sommigen vragen mij nu naar het zwarte gat, maar daar heb ik voorlopig nog geen tijd voor, voor een zwart gat. Ik moet deze week nog een voorwoord schrijven, nondedjoemele, een echt voorwoord, over waarom ik net dié 200 plekken heb gekozen en van die dingen. En ik moet ook nog nadenken over wie ik allemaal wil bedanken enzo, hoewel dat eigenlijk helemaal niet moeilijk is om te bedenken.

Goh, het voelt toch wel een kléin beetje als naar de Oscars gaan. Is er iemand die ik zeker niet mag vergeten? U, lieve lezer? Wilt u een speciale vermelding in mijn dankwoordje? Weet het mij vooral te zeggen!

In afwachting van uw smeekbedes drop ik hier even een vette schijf van een... wel, van een vet wijf! Om nog wat onnozele danspasjes te placeren, iets wat ik het afgelopen weekend héél vaak heb gedaan. En op één minuut vijfenveertig oefent ze ook alvast hààr bedankingsspeech. Woot woot!

6 opmerkingen:

Flunatje zei

Hoi Sarah, als je nog mensen te kort komt om te bedanken, ik ben vrijwilliger :p LOL Bedankingen zijn altijd zo lief om te lezen :) Succes ;)

Janina Modaal zei

Woehoew, proficiat met de voltooiing van je werk!
En leuk om dàt liedje nog eens opnieuw te horen *doet van hoppakee, onnozele danspas*

Igor zei

ahum ahum

Sarah zei

Igor, je hebt het toch wel goed gelezen he: "En ik moet ook nog nadenken over wie ik allemaal wil bedanken enzo, hoewel dat eigenlijk helemaal niet moeilijk is om te bedenken."

Don't worry ;-)

Anoniem zei

mij mag je bedanken voor euhm... verzin je dat er ook even bij? :) x M.

Tess zei

Een voorwoord, dat lijkt me nu het moeilijkste van heel het boek om te schrijven. Succes!