woensdag 17 november 2010

Sarah en de laatste dag met het tweetje vooraan

Ik ga je missen, tweetje. Vaarwel, het ga je goed. Het waren leuke tijden, prachtige jaren - waarvan ik op een of andere manier leek te denken dat ze nooit voorbij zouden gaan. Maar nu zijn we dan toch aangekomen op de laatste dag dat jij aan mijn voordeur staat.

En plots is die dag er veel sneller dan ik had verwacht. Kijk ik in mijn agenda en zie ik dat ik mezelf vanaf morgen een dertiger moet noemen! (Eunk?! Ik, die nog altijd verward word met kersverse hogeschoolstudentjes? De eeuwige jeugd in persoon? Say whàt?!)

Vanaf morgen wordt je plek onherroepelijk ingenomen door die nieuwe, onbekende drie.
De Jaren Met De Twee waren jaren van reizen, dansen, de man van mijn leven, feesten en onvoorstelbaar veel geluk. Ik ben benieuwd wat De Jaren Met De Drie allemaal nog in petto hebben. Maar als dat nog maar een fractie is van het voorbije decennium, dan ben ik zonder enige twijfel ne contente mens!

9 opmerkingen:

Sylvie zei

Jeeeej, alvast een heeeel fijne verjaardag! En je bent maar zo jong als je je voelt en ik ken dat, dat van die verwarring met hogeschoolstudentjes! Maar later, als we 50 zijn, dan lachen we daar eens mee. Wie laatst lacht, lacht best ;-). Geniet ervan!

Oon zei

De jaren met een 3 vooraan zijn nòg veel mooier. Echt!
En mij schatten ze ook altijd jonger dan ik ben. Dan lach ik eens en zeg dat ik blij zal zijn als ze mij 45 zullen schatten als ik in werkelijkheid al 10 of 15 jaar ouder ben.
Gefeliciteerd met je verjaardag!

Nina zei

Welkom in de wereld van de Drie, het is hier nog beter als in de wereld van de Twee!

Sid Frisjes zei

Ik ook fan van de drie! Dubbel 3 is schijnbaar het drukste jaar van je leven!

Anoniem zei

Als aanvulling op de echte kussen ook nog een digitale proficiat hè! En dat van die dubbel 3 kan ik alleen maar beamen (be-amen, niet biemen)!
K

Nele zei

Hey Sarah, is dertig niet de leeftijd waarop mensen je ernstig beginnen te nemen, zélfs als je er nog fris als een hogeschoolstudentje uitziet? De 3-jaren zijn minstens even tof als alles ervoor hoor. Je moet alleen nog harder van elke dag leren genieten, want het gaat zo razendsnel! (Gisteren was ik nog negentien, vandaag zesendertig.)
Een heel fijne dag en een spetterend nieuw decennium gewenst!

Janina Modaal zei

O, ik hoop ook dat de jaren met een 2 nooit voorbij zullen gaan :).
Maar die met een drie worden vast minstens even tof!
Alvast proficiat! xx

Cyriel zei

Hiep, hiep, hoera! Tot nog toe valt die 3 me reuze mee. Vind het wel een toffe tijd.
Geniet van je verjaardag.

astrid zei

Alsnog proficiat met het behalen van je 3tje. Nu kun je weer een paar jaar ongegeneerd genieten van "iets onder in de 3 zijn". Joehoe!