vrijdag 11 juni 2010

Sarah zoekt een zetel

Hèhè, dàt deed deugd! Een propere 'beneden', zalig! Blijkt dat er dus nog een tafel onder de berg rommel zat, was me dat even schrikken.

Nu onze oude bommazetel in de tentoonstelling staat is er plots ook een lege plek in onze living, daar waar het parket er nog mooi nieuw uitziet namelijk (zie hieronder). Nu die oude zetel tijdelijk weg is, heb ik plots precies ook geen zin meer om daar terug zo'n donker geval te zetten (hoewel die superlekker zit). Ik dacht eerder aan zo'n leuk Scandinavisch zeteltje, met een fris, nieuw overtrekje.

Dus wou ik 'eventjes' de tweedehandswebsites afstruinen op mijn luie dag, tussen twee stapels strijk door. Dat 'eventjes' werd al snel een paar uur want altijd denk ik dat op de volgende pagina zeker HET zeteltje wel zal staan. Niet dus. Of toch niet voor mijn budget. Want euh, hallo?! 750 euro voor een aftands zeteltje? Ik dacht  het niet!

Bij deze dus een oproep aan alle fijne zeteltjesverkopers om hun richtprijzen zo snel mogelijk naar mijn budget te laten zakken. Zo ergens in de regio rond 5 euro ofzoiets. Ik dank u vriendelijk.


Zoiets dus:
 (onderste foto via www.funkyvintage.be)

7 opmerkingen:

Tess zei

Kringwinkels aflopen?
Ah en toe kom ik er wel zo eentje tegen. Onlangs eentje voor €7. Succes met de zoektocht!

muriel zei

wat een PRACHTIGE deuren heb jij in je living!! Wow.
En ja zulke stoelen zijn erg wanted...me too.

Anoniem zei

als het zeteltje een nieuwe thuis zoekt... M.

Anoniem zei

Sarah,

In antwoord op je vraag naar een suggestie voor leesvoer : Een vrouw op de vlucht voor een bericht, van David Grossman. Je mag hem bij ons in de Reuzenstraat komen lenen.

Tom & Mieke

fred at thedrawingfarm zei

gisteren op 'brooklyn flea' een set van 2 gezien voor 175$! jammer genoeg hebben wij geen plaats voor extra zeteltjes in ons kleine appartement en de boot naar Antwerpen is ook al niet goedkoop...
hier bij abc (waar ik werk) verkopen we ook oude zweedse meubeltjes maar dat heet dan 'design vintage' en kost al snel 20 keer meer.
proficiat met het afstuderen trouwens en ook met je dappere beslissing je dromen te volgen!

vanessa zei

op 26 juni is het dubieusdesign aan het designcenter. mss een hotspot voor leuke zeteltjes?

uwkrinding.be is ook een fijne site om een koopje te doen.

als ik nog op leuke adresjes stoot, stuur ik ze je door.
groetjes
vanessa

sarah zei

Jep, Dubieus Design staat in mijn agenda! Merci voor de tips!