donderdag 4 februari 2010

DertigPooeh. Dat was niet makkelijk. En hij is nog maar twee uur weg! Maar soms is melig zijn ok. Toch?

Mijn dag slingerde tussen mee uitkijken naar zijn mooie reis en huilen om de onnozelste dingen. Zo kreeg ik vanochtend een bericht van de bib. Enkele weken geleden waren S. en ik immers helemaal into 'Six feet under' dus zette ik ons op de wachtlijst bij de bibliotheek. Ze stuurden me vandaag een brief: ik mag de dvd-reeks komen lenen. Vanaf vandaag. Voor exact een maand.

Pooeh. Nog dertig dagen.

9 opmerkingen:

Zezunja zei

Ik ben zo verschrikkelijk jaloers dat jij nog Six Feet Under voor het eerst kunt kijken. Gedeelde eerste plaats in topdrie mooiste series EVER - samen met The Soprano's.

Octavie zei

Aaaah meissie! Komt goed!!! Maar het is niet leuk:(

sarah zei

Oh ja, wij lopen altijd jàren achter met series en van die dingen. Grappig dat je 't als iets positiefs bekijkt, is inderdaad een héérlijke reeks he :-)

En ja, komt goed, en nee is niet leuk. Maar het valt wel mee! Ik heb mezelf voorgenomen niet teveel te kniezen en op dag twee blijkt dat al redelijk goed te lukken.. Hout vasthouden ;-)

B. zei

In Assent is altijd wel tijd voor een koffietje en lekkers, kwestie van de gedachten te verzetten... :)

Sid Frisjes zei

2de helft februari mag je gerust eens komen eten bij ons. No problemo. Eerste helft februari mag je dan weer komen klussen. Ook no problemo.

muriel zei

ik ben het exact met zezunja eens; wat ontzettend fijn dat je de serie nog mag kijken voor het eerst!! Had laatst met manlief over om de serie nog een keer te gaan kijken, maar nee we koesteren het nog wat langer.
(mijn alltime favorite serie, ik zou fysiek een beetje op 'brenda' lijken ;)

Marie zei

Het zal niet tot Kerstmis duren, troost u. Veel kijkplezier.

sarah zei

Chanceke, he, Marie :-)

Bie en Sid: merci! Ik zal 't onthouden!

Muriel: ik zal er eens op letten :-)

sueper zei

dat liedje doet me altijd denken aan een scene uit BH90210 - door die scene waren we toen gek van dat liedje...