zaterdag 30 januari 2010

Sh-sh-sh

Beste poepies van me: jullie zijn de besten! En de liefsten! Echt waar! En het is een goeie tip: verder doen en niet te hard nadenken. Misschien een goed idee voor alles wat mezelf betreft. Soit, het dipje was van korte duur. Er zijn gewoon teveel leuke dingen om te doen! Vanachter mijn computer uitkruipen en mijn handen weer eens met stiftjes, stempels en echt papier laten kennismaken bijvoorbeeld.

Ergens along the way was het er precies niet meer van gekomen om de krant nog eens te tekenen. Gisteren en vanochtend weer wel. Alleen mijn tekengerief en ik, Billie Holiday, een paar tassen koffie en de krant. En het zachte sh-sh-sh van mijn penseelstift op het schetspapier.

Soms heeft een mens echt niet meer nodig.

8 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

mooi

Bieke zei

Er zit echt een prachtige evolutie in je werk Sarah! En je staat nog maar aan het begin... Ik ben benieuwd wat jij nog allemaal gaat realiseren... Het doet mij alleszins beseffen dat alles kan, zolang je het zelf maar genoeg wil en de touwtjes zelf in handen neemt.

Moet ik onthouden. En ooit zelf ook eens in de praktijk brengen.

x

Octavie zei

Mooi! En sfeertje. Easy like saturdaymorning.

knofje zei

Heerlijk, die zachte penseelstiften.. en dan ineens zo raak geschetst, wauw!

Met een lief op de andere kant van de wereld heb je daar misschien wel meer tijd voor ;) Stel je voor, als .S terugkomt heb je een heel boek bijelkaar getekend!
liefs, speciaal voor deze maand..

Els zei

Hé, dat boek van "sewing green" ziet er op 't eerste zicht wel leuk uit! Is 't een aanrader? Geen te moeilijke zaken?

sarah zei

Hoi Els, ik heb nog niets uit dat boek gemaakt, maar heb het al wel bekeken en ziet er helemaal niet zo ingewikkeld uit. Originele dingen en inspiratie!
Ik kocht het bij www.lenazasa.be maar je kan het ook via Amazon kopen denk ik.

Nicole zei

Wat een mooie tekeningen. Ze doen me denken aan de tekeningen in die Witte Raven pockets van vroeger.

Els zei

Ok, goed om weten! Bedankt voor je antwoord! En véél moed om deze maand door te komen. 'k Zou even emotioneel zijn, hoor.