dinsdag 19 januari 2010

Ipodnanozakske

Mijn lief is van het plaatjesdraaiende, cd-verslindende, muziekfreakerige type, maar dat neemt allemaal zoveel plaats in in een rugzak, nietwaar. Dus trakteerde hij zichzelf -met vier weken alleenzaamheid (?) in het vooruitzicht- eindelijk op een Ipod (nano). Dus dacht ik: laat ik hem dan ook maar ineens een Ipodnanozakske ineen flansen.

En hier is het resultaat. Er moet nog wel een extra litske over de bovenkant zodat de I-pod er niet uitglijdt, maar verder is het redelijk goed gelukt. Stevig en (denk ik) vochtbestendig aan de buitenkant, zacht, rood vilt aan de binnenkant. Ideaal voor tijdens hobbelige busritten of lange vliegtuigreizen. Met zelfs twee bandjes om bijvoorbeeld een buskaartje achter te steken. Of een pen. Om ellenlange liefdesbrieven aan mij te schrijven. Ahja. Ahja!


10 opmerkingen:

Cyriel zei

Ah, je gaat hem ook een pen cadeau doen? Slim en doortrapt. Nice!

Riet zei

Schoon!
Is dat leder, dat bruin, of zoals mijn bomma zou zeggen 'skai'?

muriel zei

goed gedaan!

Janina Modaal zei

Leuk!
en ook echt jongensachtig!

chantal zei

Hey Sarah,
ik heb al ongelooflijk genoten en gesnoept van je heerlijke schrijfsels. Uw schoonmoeder, die van de mayonaise met pickels, wees me de weg naar je blog.
De kerstman bracht mij ook zo'n fantastische ipod, maar ook bij mij zat er geen zakje bij. Moest je de neiging niet kunnen onderdrukken nog zo'n zakje te maken, ben je bij mij aan het juiste adres.
Nog veel schrijfplezier en inspiratie!

Igor zei

très cool :-)

sarah zei

Riet het is zeker geen echt leer. Het is zo nep als maar zijn kan :-)

Bedankt, allemaal en Chantal: welkom! (en dan nu allemaal: 'Dag Chantal') Als ik tijd over heb maak ik er voor u ook eentje hoor ;-)

Sylvie zei

Dag Chantal :-) (zo goed, Sarah? ;-)) Sjiek gedaan hoor, dat zakske! Hij zal wel in de wolken zijn. (binnenkort ook letterlijk zeker?)

Anoniem zei

Dag Chantal. steek een fotoke van uzelf achter de litskes :) M. x

Knofje zei

Wauw! Je lief zal reuzehappy richting Indonesië vertrekken met zo'n mooi aandenken aan jou..