zaterdag 17 oktober 2009

Oh just a perfect day

Zaterdag is zonder twijfel mijn favoriete dag van de hele week. Je hebt al lekker kunnen uitslapen en dat kan morgen gewoon nóg eens. De winkels zijn open, dus alle ideeën die je in je hoofd haalt -iets speciaals koken of iets tekenen of je huis opknappen of gewoon iets leuks- kun je zonder al te veel problemen uitvoeren.

Het is de dag van de markt, lekkere koffies, rustig ontbijten en een extra dikke krant. Vandaag is het ook een buitengewoon prachtige herfstdag, waardoor mijn fietstochtje door de stad nog mooier werd dan anders. Zalig voor zo'n honderd-procent-herfstmens als ik!

Zaterdag is ook de dag om zomaar wat naar leuke websites te surfen en een beetje rond te lummelen in huis. Het is mijn eerste vrije zaterdag in weken en ik geniet met volle teugen van elke minuut. Bijvoorbeeld van zo'n schattig filmpje:


2 opmerkingen:

Riet zei

Haha. Zo simpel en onnozel, maar juist daarom echt leuk. :-)

Griet zei

Weet je, soms, zo heel soms, is het een heel klein beetje, licht kriebelig, irritant hoe ongelooflijk energiek en goedgezind jij altijd bent !!!!!!!!!!!! ;)
Maar langs de andere kant, ik heb nu de eerste vrije voormiddag in wéken en ga er nu - dankzij jou natuurlijk! - volledig invliegen!
Kus,
Griet