maandag 13 juli 2009

Sarah en het nieuwe gsm-beleid

- 'Meneer,' zei ik kordaat tegen de Base-jongen 'mijn gsm-factuur swingt hier de pan uit! Dat kan dus zomaar niet he, meneer!'
- 'Goh, mevrouw, heeft u misschien meer gebeld de laatste tijd?' vroeg hij rustig.
- 'Nee, hoor, niet meer dan anders. Jullie tarieven moeten gewoon ontzettend gestegen zijn!' blafte ik hem toe.
- 'Dat zou vreemd zijn. Bent u veranderd van pakket? Wacht, ik kijk het even na.'
Geduldig wachtte ik af tot de jongen zou melden dat er een vreselijke vergissing in het spel moest zijn. Zo'n factuur, nee nee, dat kon niet kloppen.

- 'Eh, mevrouw, uw tarief is al sinds 2003 onveranderd. Waarschijnlijk gebruikt u de gsm toch gewoon meer en meer. Tja, ik herken de situatie..' zei de jongen meelevend.

Oeps. Het lag aan mij. Dat hele hoge factuur lag enkel en alleen aan mij. Ik mompelde nog iets van ok dan en sorry en ik hing op. Ik, die me zo vaak stoor aan mensen die hun gsm te pas en te onpas gebruiken, zit dus met een belachelijk hoog factuur opgezadeld. En ik dacht nochtans dat ik helemaal niet veel belde of smste.

Bij deze. Als u mij vanaf nu probeert te bereiken: probeer skype. Terugbellen doe ik ook niet meer op automatische piloot. Smsen ga ik alleen nog maar sporadisch doen. En mijn gsm laat ik zo vaak mogelijk thuis. 't Is maar dat u het weet. En het is dus niet voor mij, 't is voor mijn spaarzaamheid.

9 opmerkingen:

cpt.eddie zei

Hoog huis, laag huis, er zit een gierige pin in huis.

Stoffel zei

n sponsor zoeken!
kvind dat je van base al op zn minst een maand gratis zou moeten mogen bellen, voor de vermelding op deze blog! :-)

Astrid zei

Ik ken het, ik ken het.
Meer naar gratis musea gaan dus. BIJ MIJ OM DE HOEK. Tsss. Had je niet even kunnen bellen ;)

Ok. Nogmaals. Meer gratis musea bezoeken! En de gsm gewoon thuislaten. Zoals vroeger. Lekker onbereikbaar. Wel zo rustig!

Sylvie zei

Of het abonnement opzeggen en voor een herlaadkaart gaan!
Dan kan je perfect controleren hoeveel je aan gsm-en uitgeeft :-)
Tip die ik zelf ook gebruik namelijk.

sarah zei

Hela cpt Eddie, zo gierig ben ik echt niet hoor.

Stoffel, ok, regel jij het even? Bedankt!

Astrid, 't is waar, 't is waar, ik heb nog gedacht om bij je aan te bellen, tot ik me herinnerde dat ik nog wel jouw straat maar niet meer jouw nummer kende.. Sjorrie! Volgende keer kom ik dus bellen he ;)

Sylvie, heb ik ook overwogen.. maar ik ben er nog niet helemaal uit..

Manou zei

Ah ja, doe ik ook, net als Sylvie. En als de kaart dan bijna op is, zolang mogelijk uitstellen om terug te herladen. Dan bel en sms je vanzelf minder.

Astrid zei

numero quatro it is.

Sid Frisjes zei

Als je al sinds 2003 met een onveranderd tarief zit, heb je ongetwijfeld al minstens één keer een schrijven aangekregen met voorstel tot aangepast tariefplan. Zeker als verbruik gestegen is. Misschien eens langs de dichtsbijzijnde baseshop gaan om te zien of je tariefplan van toen nog wel strookt met je belgedrag van nu.

xtof zei

Er bleek maar één Sarah Devos uit Borgerhout te bestaan, dus je zit NU in mijn Skype lijst. Bellen maar!