woensdag 29 april 2009

Neem dan nu allemaal uw agenda en noteer:

zondag 10 mei van 12u-18u: Markt van Morgen, want daar heeft ondergetekende een tafeltje gereserveerd om kaartjes te gaan verkopen!

Hier bij de Kaartenmakerij wordt dus volop gewerkt aan nieuwe kaartjes, oude kaartjes, kaartjes die nog gezeefdrukt moeten worden, visitekaartjes, bestelde kaartjes, en alles wat erbij komt kijken.
Het hele huis ligt wel wat overhoop, maar wat een zalig gevoel, keihard werken aan iets dat je zelf hebt gemaakt! Ik kan mezelf niets leukers voorstellen dan heel de dag dit te mogen doen. En jullie massaal tegen te komen op mijn metertje Markt van Morgen, natuurlijk!

Hebben jullie het allemaal genoteerd? Dan ga ik nu nog wat verder werken en ondertussen dromen over mijn eigen loft-achtige atelier/studiootje, met veel licht, een espressomachine, witte muren, een kleine etalage, leuke spulletjes en een fijn minituintje.
How great would that be.

11 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Als dat hetgene is wat nodig is om jou nog eens te zien dan doen we dat hé...

Tot dan zou ik zeggen!

PS visitekaartjes altijd dom gevonden maar als jij ze maakt wil ik het wel overwegen.

knofje zei

Hoe lang moet je nog?
Volgens mij zie ik stiekem al wat nieuws liggen ;) En als je doorbreekt he (en heeel heel erg beroemd bent) als je dan in die enorme studio met veel licht enzo zit, mag ik dan misschien je assistent zijn? Kom ik je af en toe een kop espresso brengen..

joris zei

Is genoteerd!

xtof zei

zondag: tjek.
die foto is echt zoooo Kameleon! (remember: Danny Verbist toen er nog geen hond rond zijn hand was gegroeid!)

Greet zei

hoi, ik probeer zeker eens langs te komen, want gezien wij met zo'n prachtig exemplaar 'rondsjezen', lijken die vw-bus-kaartjes mij wel wat.
groetjes,

sarah zei

Sid, joepie, tot volgende week dan! Visitekaartjes..tja.. ze belanden ook vaak in de vuilbak denk ik, maar het kan ook een goeie reminder zijn als je weer thuis bent natuurlijk.

Knofje, ik moet nog vier weken, tot einde mei. En tuuuurlijk mag jij mij dan koffie komen brengen :) Alhoewel ik nooit zo een bazin zou kunnen zijn die op haar wenken bediend wilt worden.. ;)

Joris en Xtof, tot zondag dan? Xtof, deden die ook van die shots van bovenaf dan?

Greet, super! :)

tinneke zei

duly noted!

oogsnoep zei

Ha vlakbij mijn deur, zal je een espresso komen brengen :)

sarah zei

Oogsnoep, dat zou geweldig zijn :)

lachende lin zei

Hé, Sarah,
Zet je dit ook op de blog van de straat? Wie weet wie van de Mattheusburen je nog tegenkomt :-)

vermiljoen zei

ah, da's leuk, dan kom ik morgen eens hallo tegen jou zeggen.