maandag 23 februari 2009

Ik kan niets schrijven want ik ben aan het snorkelen


Het is geen foto van mij (dat onderwatercameraatje moeten we nog laten ont-wik-ke-len seg, tsss!), maar het is wel het uitzicht dat we gisteren heel de dag hadden. Trouwens nog gratis en voor niks een tip voor iedereen die gaat snorkelen: smeer niet alleen je schouders drie keer in maar ook de achterkant van je benen.
Tenzij het tijdens onze maand afwezigheid helemaal in de mode is geraakt om de voorkant van je benen gewoon wit te laten en de achterkant een diepe tint van kreeftrood, dan heb ik niks gezegd!

Verder hebben wij de laatste dagen gewoon ehm.. niks gedaan buiten geluierd en gezond en gelezen en getekend en gegeten en gelachen en gezwommen. Het leven kan toch hard zijn he.

Dus tot zover de laatste update van een prachtvakantie, liefste lezertjes... het is weer voorbij die ongelofelijk mooie zomer. Vanaf woensdagmiddag zijn Sven en ik weer volop live te bewonderen. Aanraken mag ook. Gelieve dan wel op voorhand een afspraak te maken. Ik dank u voor uw aandacht!

3 opmerkingen:

B. zei

Woehoew! Bij deze reserveer ik alvast een tafeltje ten huize Minnestraat zodat jullie tijdens een etentje alle details van de reis uit de doeken kunnen doen! Smeer uw oortjes maar in, want wij zullen er aan hangen.

x

Sid Frisjes zei

Aah, na al die jaloersmakerij volgt woensdat de domper op de feestvreugde... het gaat regenen.

benieuwd naar de stories en dan bedoel ik niet dat boekje waar betty in haren bloten heeft in gestaan.

knofje zei

Jaloers. Beetje maar.