vrijdag 12 december 2008

Over bloggende Schorpioenen, of Schorpioense bloggers

Nu las ik laatst een comment bij een stukje van Esther waarin iets stond over consequent bloggen en de link met het sterrenbeeld Schorpioen. En ik dacht: "Ja! Misschien is dàt wel de verklaring waarom sommige bloggers het al jaren uithouden en andere amper drie weken!" Ter uwer informatie: Schorpioenen zijn heel volhoudend in zo ongeveer alles, en bijgevolg ook in bloggen.

En als ik dan even nadenk hoe dat met mezelf -een rasechte Schorpioen zonder de giftige, scherpe kantjes- zit, dan kan ik alleen maar concluderen dat het klopt. Ik ben op alle vlakken nogal standvastig: lief, job, kapsel, blog, vriendschappen, heel de reutemeteut! Saai he? Maar ik doe het allemaal voor u, beste lezer. Ik offer mezelf al vier jaar op voor een leven vol saaiheid zodat u hier bijna dagelijks uw koffiepauze kan komen doorbrengen.

Van enkele medebloggers weet ik alvast dat ze Schorpioen van sterrenbeeld zijn (nietwaar, Cyriel, Esther zelf en Coolinary?), dus nu vroeg ik me af: is het waar? Zijn er nog van die vasthoudende bloggers die Schorpioen zijn?

Of zal ik deze gedachte maar weer vast in het vakje 'kwatsj' klasseren?

12 opmerkingen:

Anoniem zei

ehm, ik blog (nog) niet, maar ben wel schorpioen, vasthoudend en sinds kort fan van je blog - telt dat ook? :)

sanneke zei

Ik ben kreeft met als ascendant...schorpioen (een dubbel waterteken dus, ik ben echt super waterig)! 31 December log ik ook 4 jaar, dus als je ascendant schorpioen is werkt het ook.

Anoniem zei

Ik ben een vis en zeer trouw. Maar geen idee of dat door mijn sterrenbeeld komt hoor, ik geloof er eigenlijk niet aan. Ik weet niet eens wat voor een sterrenbeeld Dochter heeft, kwam ik laatst achter. En ik heb het nog steeds niet opgezocht.

Anoniem zei

Je hebt gelijk. Vast. Ik ben net een pitbull, zo vasthoudend.
Of een schorpioen dus. Want dat ben ik.

Maar je hebt wel gelijk. Ik vind wat nieuws best leuk, maar ik hou ook graag vast aan het vertrouwde.

Sid Frisjes zei

Schorpioen, that is correct. Volgens sommige horoscopenfananten blijkt dat het "moeilijkste" sterrenbeeld te zijn. Pfft. Wij heersen!

Anoniem zei

Ik ben Steenbok en weet er eerlijk gezegd niet zo gek veel van af. Ben niet zo into de sterrenbeelden. Jij wel? Ben wel, tot nog toe (log 3 maanden) een trouwe logger... ;-)

Anoniem zei

Ook schorpioen ;). Maar mijn blog is nog maar twee jaar oud, dus in extreme volhardendheid moet ik me nog bewijzen... Maar ik ben geloof ik wel een fanatieke (ik ben nu net 3 dagen ziek en dan baal ik toch wel van mijn blog-afwezigheid). Vier jaar vind ik trouwens wel indrukwekkend hoor...

Anoniem zei

Sterrenbeelden zijn onzin, zegt deze Stier die vijf-driekwart jaar op zijn huidige blog actief is en nu zeven jaar met weblogs bezig is.

Anoniem zei

ik ben schorpioen maar pas sinds een jaar actieve blogger!

Anoniem zei

Scorpio's rule!!! :)

Anoniem zei

Aha, ondergetekende is ook een schorpioen, maar geen blogger. Ik zal de zielenroerselen van sommige leuke bloggers wel lezen en heel soms een commentaartje geven, meer niet.
Een collegaatje :) zal me na nieuwjaar informeren over de allernieuwste ontwikkelingen in het digitale landschap. Waarvoor nu al eeuwige dank, Sarah! Fijne feestdagen en een fantastisch 2009!! Cis

chews4health zei

ook ik ben schorpioen,
kan me veel beter uitdrukken met het schrijven dan in woord en/of daad.

sinds kort ben ik aan het bloggen geslagen, en voel mij er zeer prettig bij en kan wel voorstellen dat er mede schorpioenen zijn die dit ook hebben.

gr,
Chris