donderdag 18 december 2008

Memorabele datum

Is het nu echt al 18 december? Ehm, waar is dat jaar naartoe? Waarom is het volgende week al Kerstmis?? Kan dat niet nog een weekje of twee uitgesteld worden? Als alle vrouwelijke lezers nu eens heel lieflijk met hun lange wimpers richting hemel knipperen, zou het kindeken Jezus dan niet nog even kunnen wachten?

Niet dat ik niet blij ben met vandaag, hoor. Achttien december is namelijk een Memorabele Datum. Een jaar of zes geleden haalde ik nù mijn rijbewijs (letterlijk na een stoomcursus van drie weken). Alweer vier jaar geleden zijn we op de achttiende in ons huis getrokken. Verdorie, ik zou er niet van schrikken als onze kinders later allemaal op 18/12 geboren worden. Ha!

Vandaag is dan weer iets minder memorabel. Had er iemand nog graag een doosje bacteriën voor onder de kerstboom gehad? Gratis af te halen, of als ik eens heel hard nies komen ze misschien wel rechtstreeks uw huis binnengedwarreld.

That's it for now, folks. Ik trek me terug op de zetel met een tas citroenthee bij de hand.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey,
zit ge ziek en alleen onder uwe kerstboom? Anders spring ik zo meteen eens effe binnen? Mét een tasje thee en een vers pak zakdoekskes indien gewenst?
Katleen

Sid Frisjes zei

Ik vrees dat ze mij via de blogosfeer al lang bereikt hebben. U- en mezelf veel beterschap gewenst :-)

Nicoleke zei

Ik heb het net allemaal achter de rug. Twéé weken ziek geweest en nu sinds 3 dagen weer redelijk opgeknapt. Ik wil je niet afschrikken, maar ik hoop niet dat mijn virus België heeft bereikt. En inderdaad. Kan kerst even uitgesteld worden? Ik moet mijn kaarten nog maken en versturen. En kado's kopen.

Catweazle zei

ben je nu weeral ziek, je eet toch goed?
Mama

Cyriel zei

Beter nu ziek dan volgende week. Maar dat is dan ook het enige positieve dat ik kan bedenken.

Ja, en een glaasje cola natuurlijk. Maar dat is altijd positief.

NoeKs blogt... zei

Ja, ook hier is het mis....en morgen ga ik nog wel op vakantie! Het eerste wat ik inpak zijn een paar dozen tissues :(
Beterschap!

Anoniem zei

Aan allen die ziek zijn, maar vooral mijn kleine zusje : veel beterschap! Ik ken een echt wonderdrankje van bij de apotheek "NIO-CITRAN", dit is voor als je een zware verkoudheid hebt; neusverstopping, hoofdpijn,ellendig gevoel,... echt doen het helpt enorm.
Groetjes,
Lies.