donderdag 25 december 2008

Een klein kerstverhaaltje

Er was eens een klein meisje dat met een bootje ging varen. Ze had haar knuffel meegenomen. Die knuffel ging altijd en overal met haar mee. Het was een hele leuke zomerdag en ze hadden veel plezier. Maar toen het meisje over de rand van het bootje leunde om de grote vissen goed te kunnen zien, viel haar lieve leeuw -ploef!- in het water! Niemand kon het meisje troosten en tot op de dag van vandaag roept ze nog elke dag om haar leeuw.

Nu had dat meisje een oom die het zo erg vond voor het meisje dat hij vroeg aan een mevrouwtje om een nieuwe leeuw voor haar te maken. Hij had op de blog van het mevrouwtje gezien dat ze heel graag knuffels maakte. Dus werkte het mevrouwtje dag en nacht, samen met haar moeder, aan leeuw n°2.

Vanavond ligt er voor het kleine meisje een nieuwe leeuw onder de kerstboom. Hopelijk kunnen ze het goed met elkaar vinden en valt leeuw n°2 nooit of nooit overboord en leven ze nog lang en gelukkig...

Fijne feesten!

9 opmerkingen:

Anoniem zei

knap

Karen zei

super :-) zie je wel dat de kerstvrouw bestaat! ze heeft zelfs een blog! laat ons weten wat de reactie van het meisje is he!

Karen zei

(p.s. op de kaartenmakerij is je e-mailadres niet helemaal te zien.. het houdt op na 'apestaartje')

Anoniem zei

Het is een écht kunstwerk ...
Leeuw 2 is inmiddels gepromoveerd tot vaste slaapknuffel, en dat ondanks concurrentie van 4 andere ...

Meisje en oom van meisje danken het mevrouwtje dan ook van ganser harte ...

annelies zei

waar kan ik zo een leeuw kopen? in de driekoningenstraat waar ook uw kaartjes liggen?
cedric vond hem namelijk té gek...

sarah zei

ooh merci! 't is voorlopig nog een uniek stuk maar ik zal het ineens opvatten als hint voor een verjaardagscadeau voor cedric ;))

annelies zei

nee, nee ik wil hem KOPEN... dus bij deze is de bestelling geplaatst:)
geef je rekeningnummer maar door...

sarah zei

Kan ik ook geen ruil doen tegen een schilderijtje van jou? Alhoewel, dan kan ik misschien best nog wat vriendjes voor de leeuw maken ook, niet? ;)

annelies zei

haha... afgesproken.