maandag 29 september 2008

Véél Talent in de buurt

Als u nog eens in Antwerpen komt shoppen en u komt met de trein, stop dan eerst even in Berchem-station en wandel door de Statiestraat naar Talent in de Buurt: een superleuk winkeltje, opgericht door jonge dertigers.
Ze maken elke vrijdag en zaterdag de hele benedenverdieping van hun woonhuis leeg om er ongelofelijk mooie en originele spulletjes in te verkopen. Het zijn stuk voor stuk ontwerpen met heel veel liefde gemaakt door creatieve mensen.

Vorige week ben ik er mijn kaartjes gaan afgeven, dus die worden daar nu ook verkocht (hoeraatje), maar wat ik daar allemaal zag!
Kersenpitkussentjes in een zalig retrostofje, mooie juwelen, originele babyspulletjes, schattige slabbetjes, een rood kleedje dat ik heel waarschijnlijk toch wel eens ga passen (tenzij iemand mij nu dus voor is - damn die blog ook!), supermooie theelichtjes, ...

Ik had geluk dat het het einde van de maand was en dat ik toch geen geld had om iets te kopen. Anders hadden de uitbaters wel eens in een lege woonkamer kunnen gezeten hebben dit weekend.

3 opmerkingen:

veerle zei

Wat een leuk concept!

Astrid zei

En ik realiseer me net dat ik altijd naar de kapper ga in de statiestraat. Volgende afspraak dus op vrijdag regelennnnnnnnnn!! CHECK.

marion zei

Geweldige ontdekking!
Ga er zeker eens binnenspringen, maar idd. zonder portemonnee (anders ben ik ook blut) :-) tenzij voor jouw mooie kaartjes natuurlijk

dikke kus
en blijf lekker creatief bezig
superleuk