woensdag 10 september 2008

Lovely day, lovely day, lovely day, lo-ve-ly day

Wat een heerlijk dagje. Ik wist dat ik mijn woensdagen leuk zou vinden, maar zó leuk.. En 't is niet dat ik heel de dag de niksnut heb uitgehangen. Ik. Heb zelfs. Geen. Middagdutje. Gedaan. Géén. Powernap. U mag nù applaudisseren.

Van halfnegen 's ochtends tot 's middags heb ik aan één stuk door braaf aan een geboortekaartje gewerkt en van één tot drie nog wat kaartjes voor mezelf getekend. En ik heb me rot geamuseerd! Het lijkt wel ik of de ganse dag in mijn eigen universum-bubbel heb zitten ronddraaien. Ik begin er een beetje van tegen mezelf te praten en ik sta helemaal in het zweet. Of nee, eh.. wacht 'ns even. Dat is omdat ik me nog niet gewassen heb vandaag.

Ahum. Even de cocon uit, in de douche.

O ja: als mijn bubbel nog even op de aarde terugkeert zal ik straks misschien nog wat 'proficiat-je-hebt-een-baby'-verpersoonlijkte-kaartjes posten.

5 opmerkingen:

sueper zei

Correctie:
lovely smelly day!

Sid Frisjes zei

cool, hoe was de vergadering vorge week trouwens nog?

sarah zei

hahaha
nu niet meer smelly, sue ;)

die vergadering is uitgesteld voor onbepaalde duur.. er waren bepaalde voorwaarden die ik niet kende en waarvoor ik nu geen tijd heb.. maar wat niet is, kan nog komen, nietwaar?

veerle zei

Kan deugd doen, he, zo eens helemmaal je eigen ding kunnen doen.

B. zei

als je op zo'n woensdag eens tijd hebt om naar Assent te komen (volgende week heb ik vb woensdagnamiddag ook vrij!) om over die dagritmekaartjes te hersenstormen... Feel free!