vrijdag 6 juni 2008

Hij weet het, hij weet het!


Mensen, ik zal u een bekentenis doen. Sinds 22 februari heb ik S. iets voorgelogen. Ik heb hem de waarheid verzwegen. Ik heb hem doelbewust om de tuin geleid en hij wist van niks, de stakker.

Tot gisteren. Want gisteren werd hij dertig. Ja hoor, dames en heren, u mag nù applaudisseren. Of drie virtuele kussen in de commentarenbox droppen. Of een trompet in uw achterwerk steken en een mooie happy birthday toeteren (thanks J&K, supergrappig ;)

Bij dertig worden hoort natuurlijk een mooi cadeau. En gisterenavond heb ik het hem ein-de-lijk kunnen geven. Na maar liefst 105 dagen van stilzwijgen, geniepige smoesjes, onderdrukte proestbuien als hij aan het vissen was naar mijn verrassing en héél dicht in de buurt zat, heimelijke mails, vakantiedagen aanvragen op zijn werk zonder dat hij iets wist, verzwegen afspraken en stress. Héél veel stress. Voor mij dan toch. Want meneer mag morgen gewoon het vliegtuig opstappen. Naar Sicilië!

Vanaf morgen tot en met woensdag zitten wij dus ergens op bovenstaande foto's. Of op een heerlijk terrasje. Of zijn we een sunset walk op de Etna aan het doen, afgesloten door een wine tasting op de flank van een heuvel met uitzicht op de vulkaan. Of we gaan naar een marktje en maken een lekkere verse pasta klaar in ons appartementje in Palermo.
U houdt deze blog maar in het oog, misschien wandelen we wel eventjes voorbij op een van de foto's. We zullen zeker zwaaien!

Ach, liefde. Een mens moet er iets voor over hebben.

9 opmerkingen:

pcsolotto zei

It could challenge the ideas of the people who visit your blog.

Octavie zei

Gefeliciteerd S.! En heel veel plezier gewenst.

cpt eddie zei

Proficiat .s, of zoals ze je morgen al zingend in Palermo zullen verwelkomen: Tanti auguri a te!

natsalie zei

hihihi, was dat wat je dacht dat het zou worden voor dit weekend S.?

Sid Frisjes zei

Moet ik .S niet meer op een dwaalspoor brengen met geniepige mailtjes, laat staan zijn antwoorden doorsturen om er dan eens hartelijk mee te lachen.

veel plezier ginder hé

Griet zei

KOU DO DJIGBE ZAN !!!

(Gelukkige verjaardag in het 'Fon', meest gesproken taal in Benin, buiten het Frans)

Echt superverrassing, Sarah! Trouwens, volgend jaar, 25 februari, word ik 29... ;) Ik vind trouwens 29 veel meer reden om te feesten, omdat je dan nog net geen 30 bent!

.s zei

Hij vindt het reisje Het Beste Cadeau Aller Tijden!

B. zei

Een heel fijn verjaardagsweekendje gewenst!

Anoniem zei

Allemaal gezien/geroken én goedgekeurd! Blij dat het ook jullie is bevallen!!

Groetjes
Cis