maandag 23 juni 2008

Done/not done/really not done

Les gouts et les couleurs... on ne discute pas. Maar misschien toch een heel klein beetje. Getuige de comments bij onderstaande post. Dus nu ben ik wel benieuwd. Wat vindt u héél sexy (done)/not done/really not done bij mannen slash vrouwen?

Vooruit, ik zal beginnen.
Wat ik héél sexy vind bij mannen is dus een kostuum, een stoppelbaardje, sneakers onder een kostuum (hint hint S. ;), stoere armen, mannen die lief zijn, mannen die met kindjes spelen (wederom: hint hint S. ;p), een wit t-shirt met daarover een truitje met een v-hals in een andere kleur, lachrimpeltjes, lichtblauwe hemden, mannen met beginnend grijs haar, mannen met mooie ogen, strakke boxershorts, mannen die mij verzorgen als ik ziek onder een dekentje lig (ja, dat leest u goed, dat mag gerust meervoud zijn ;). En mannen die me constant zeggen hoe goed ik er wel uitzie. Dus.

Wat ik echt niet -ik herhaal: niét- sexy vind zijn: witte kousen, zichtbare bilspleten, boxershorts die een meter boven de jeans uitkomen, neus- of oorhaar, wielerbroekjes, wielerbroekjes die in wielrennersbenen gebrand staan, een tonneke (lees: bierbuik), mannen die in hun neus of ergens anders zitten te peuteren, mannen die stinken naar sigaretten, te strakke t-shirts met mannen erin die het best nog vinden meevallen met hun love handles, ouderwetse witte onderbroeken, mannen met een grote mond, blaaskaken, bleke mannen die tijdens de zomer plots de behoefte voelen om hun short aan te doen - helaas vaak gecombineerd met mannen die steevast sokken in hun patersandalen willen aandoen, mannen met docksides, mannen (of eigenlijk iedereen) met crocs, mannen die na hun dertigste nog thuis wonen (hehe), stinkende mannen, zagemannen, mannen die zo lief zijn dat het eigenlijk watjes zijn. En dan begin ik nog maar net!

En nu: u.

19 opmerkingen:

cpt eddie zei

Ge vergeet in uwen 'toffen alinea': Mannen die je inspireren aan de hand van 1 onnozele opmerking in je reactie-blokje.

;-)

.s zei

Ook bij mij met stip op één in dat tweede lijstje: Crocs. Sorry voor de bezitters ervan, maar ik heb me voor het eerst in twintig jaar weer aangesloten bij een clubke: het "I Dont care How Comfortable Crocs Are, You Look Like A Dumbass"-clubke op Feestboek...

En met stip op één in dat eerste lijstje: een donkerblauw fifties-kleedje met rode schoenen mét hak eronder. Hubbe!

tinneke zei

@s: in dat kleedje zit toch een vrouw he?

wat heel onsexy is zijn kromme tenen (waarvan ik zelf niet gespaard gebleven ben jammer genoeg), vrouwen die hun oksels niet scheren (julia roberts doet dat ook niet maar ik vind het gewoon echt niet staan), meisjes met voetballerssokken aan, helemaal opgetrokken onder een jurk of rok (is hier nu om één of andere reden erg in), mannen in speedo, mannen die denken dat het een goed idee is om hun hemd open te laten tot aan de navel buitenshuis. voila.

xtof zei

Sorry Sarah, maar nu vind ik uw adoratie voor .S toch iets té dik er op liggen. Trouwt er dan mee (.s heeft net zijn hubba-Kostuum) en begin ein-de-lijk eens aan die kinderen he...

Voor de rest: ge ziet er weer geweldig uit!

Sid Frisjes zei

Stoppelbaard check, wit t-shirt check, lichtblauw hemd check, strakke boxershort check, mennekesplek op watjesarm check... waar staat hier de camera :-)

Niet sexy... sarcastische vrouwen (hehe)

PS ge ziet er goed uit :-)
PPS ge hebt nu zelfs met leren crocs, whoehahaha

sarah zei

Sid, wat is mennekesplek op watjesarm???

(hehe) (hehe) (hehe) :)

.s zei

Ik denk dat hij dit bedoelt: klik!

ps Let op de stoppels en het lichtblauwe hemd :)

Sid Frisjes zei

naah... ik scoorde niet in de stoere armen rubriek dus probeerde ik dat maar op te lossen met mennekesplek... zonder succes zo blijkt.

Sid Frisjes zei

.s, zijn dat wel stoppels? Zeker dat dat geen zand is van het vallen?

Octavie zei

Lichtblauwe Hema-onderbroeken met een gulp, mannen in pyjama (tricot is het ergste), mannen in 3/4 broeken van gladde stof en een elastieken koordje onderaan, mannen met goedkope, wijde shirts met print, mannen met de bloes wagenwijd open, mannen met schaamhaar op hun hoofd, mannen met meer buste dan ik, onzekere mannen, twijfelende mannen, mannen met te hoog opgehesen broeken, geniepige mannen, mannen die naar me lonken terwijl ze een kinderzitje achterin de wagen hebben, usw, usw.

Catweazle zei

dat je denkt dat het tussen ons nooit iets kan worden, daar kan ik nog mee leven. Maar dat je me zo persoonlijk heb geviseerd bij je niet-sexy lijst vind ik toch een beetje laag.
En ik maar denken dat ik superhip was met mijn nieuwe crocs
http://www.crocs.eu/shop/images/thumbs/10157/large_299.jpg

Karen zei

sexy - humor, stevige onderarmen, strakke kaaklijn, humor, lekker geurtje, sterke maar tedere handen, stoppelbaardje, stoer langs buiten maar teddybeer vanbinnen, ... oh, en humor!

not done - opscheppers, zwart/wit denkers, witte sokken, broeken waarvan het kruis tussen de knieën hangt, broeken met schotse ruiten, slechte hygiëne,

Kakeltrut zei

Ik trek ook even mijn blik van ergernissen open.
Op nummer 3: mannen die zagen over hun ex;
Op nummer 2: de klaplopers / behoeftigen / kleinzerigen onder hen;
En met stip op nummer 1: mannen met constant natte lippen… yuck!!

sarah zei

@tinneke: die voetballerssokken, dat heeft toevallig toch niets met het EK te maken? hoewel, in canada zou me dat nogal verwonderen ;p
@sid: gisteren van S. vernomen dat mennekesplek van die nep-opplak-tattoos zijn! dus nu snap ik het pas :)
@octavie: de driekwartsbroeken! die was ik nog rats vergeten :) maarreuh.. mannen met schaamhaar op hun hoofd? ben ik gelukkig nog niet tegengekomen!
@ catweazle: sorry jornt.. het was helemààl niet persoonlijk! maar over crocs kan ik nog wel even doorgaan vrees ik..
@karen: humor, indeed!
@kakeltrut: zo had ik het nog niet bekeken, maar mannen met constant natte, glibberige lippen zijn inderdaad yuckie!

Anoniem zei

Not done:
- een al te opzichtige string bij dames;
- een snor, bij heren en dames;

Ongelofelijk sexy:
- de geur van een vrouw, daar w ik zot van

Joris

B. zei

een wit t-shirt met een truitje met v-hals in een andere kleur er over zou sexy zijn?! Sorry Sarah, maar nu begin ik toch wel iets te geloven... Yuk. Zoooo lelijk.

sexy: 4 o' clock shadow, mannen die een traantje kunnen/durven wegpinken, self made men.

so not sexy: boerende, scheten vlammende, rochelende mannen. Echt. Lààt dat nu toch eens!

sarah zei

allez bie! ik bedoel geen t-shirt dat tien keer te groot is met een debardeurke over he, gewoon strak, en dan een wit t-shirt met bv. een donkerblauw dun truitje. ik zal u eens een foto doormailen ;)

fokke zei

sexy: vrouwen.
niet sexy: vrouwen die zagen over wat sexy is en wat niet.

sarah zei

Haha ik zal het onthouden fokke :)