vrijdag 20 juni 2008

Brilsmurf en het kostuum

Vanwege irriterende contactlenzen en het steeds maar weer uitstellen van het bestellen van nieuwe, zit ik al de hele week met mijn bril op mijn neus. En dat kan ik niet goed smurfen!
Want ik voel het ding de hele tijd zitten –het glijdt dan ook altijd een centimeter naar beneden waardoor ik het -zéér nerdy- terug tussen mijn wenkbrauwen moet duwen met mijn wijsvinger (ik kijk er nog net niet scheel bij). Mensen vragen me ook heel de dag “Oh, ik wist niet dat jij een bril had? Goh, wel een héél ander zicht zo hee!” En dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat ik ’s ochtends meestal zo hard fiets waardoor mijn gezichtszweet (oh ik ben toch zo onweerstaanbaar, vind je niet) lekker verdampt tegen mijn brilglazen. Bovendien staat het ding scheef zodat ik me er nog méér bewust van wordt.
Nee. Dat brillen, dat is niks voor mij. Net dus een paar nieuwe setjes lenzen besteld. Kan ik er weer een half jaartje tegen.

Maar er is fashiongewijs ook goed nieuws hoor, u hoeft nog niet te vrezen. Hoewel, misschien voor mij wel, voor S. daarentegen… Mochten sommigen onder u hem al een hottie vinden (I know I do!), wacht tot u hem in kostuum ziet verschijnen. Hij heeft zich namelijk net een prachtig pak aangeschaft en I tell ya, het is on-waar-schijn-lijk sexy!
Reden van de aankoop is het huwelijksfeest van J&K waar S. getuige zal zijn over twee weken. En -sorry aan de trouwers- ik schat de kansen dat ik meer naar mijn lief dan naar iets anders ga kunnen kijken zéér reëel in. Het gaat écht niet met opzet zijn. En op voorhand mijn excuses. Maar jullie zullen binnenkort wel snappen waarom ;)

9 opmerkingen:

.s zei

Aiaiai...

Anoniem zei

Ja S. ik denk dat dat een Voskes-trek is, want ik vind mijn ventje nl ook héél sexy in pak, dus ik kan mijn zus echt wel begrijpen...
Lies

natsalie zei

FOTO's! FOTO'S! FOTO'S!

Kakeltrut zei

was er dan net geen hittegolf voorspeld? ;)

Sid Frisjes zei

Ga alvast maar nieuwe schoenen halen, want na die vrijgezellenavond kan .s amper nog in zijn huidige exemplaar :-)

Catweazle zei

blijkt dat hij ook enorm sexy in een rolstoel kan zitten. en daar zijn nu toevallig wel foto's van.

sarah zei

Ja... dat doet de deur dicht! Mwoehahaha :))

Laten zien! Laten zien! (die foto's bedoel ik)

cpt eddie zei

Het zal dan toch in de menselijke natuur ingebakken zitten dat vrouwen geil worden van ne vent in kostuum, en mannen hetzelfde hebben bij vrouwen met hoge hakken.

En degenen die anders beweren zijn freaks ;-)

sarah zei

Aja? Hakken? Ik vind dat ook heel mooi maar zéér dat dat kan doen!

Dus: hakken? Ja? Mannen?