woensdag 9 april 2008

Gone with the wind

Ik laat de boel een weekje de boel. Draai maar verder zonder mij. Ook al loopt alles in het honderd terwijl ik weg ben, I couldn't care less! Stiekem word ik zelfs even een heel klein beetje giechelig als ik eraan denk dat sommige mensen misschien in standje-paniek geraken terwijl ik weg ben (niet omdat ik weg ben uiteraard ;).

Vandaag eerst een paar compleet legaal gestolen uurtjes voor mezelf. Om in pyjamabroek door het huis te sloffen en sloten koffie naar binnen te kappen. Om een beetje door de krant te bladeren. Voor een schandalig lang middagdutje. Om alvast wat in te pakken. Om wat te strijken. Als ik zin heb. Om wat af te wassen. Als ik zin heb. Om naar 't stad te gaan. Als ik zin heb. Om te tekenen, als ik zin heb.
Heerlijke dagen - structuurloze dagen.

En morgen zitten we nu ongeveer op het vliegtuig. Richting Madrileense zon (?). We gaan natuurlijk elk museum vanbinnen en vanbuiten bezichtigen. De cultuur opsnuiven. De geschiedenis van deze historische stad foutloos leren opzeggen. Alle burgemeesters van de Spaanse hoofdstad alfabetisch én chronologisch opsommen. Elke dag minstens één begeleide wandeling plus achteraf een uitgebreid schriftelijk verslag neerpennen.

(pauze)

(pauze)

...NOT!!

Wij gaan gewoon vijf dagen lang op onze luie reet terrasjes doen, tapas eten, wijn en bier drinken, churros bestellen als ontbijt en rechtstaand een koffietje naar binnen klatsjen, en mijn schetsboek eindelijk eens voltekenen/plakken/kribbelen.

Dàt gaan wij doen!

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Geniet ervan! Dat ben ik voor de moment ook aan het doen. Straks mijn flinke zoon aan school ophalen. Sarah, hij is gewoon voorbeeldig! 'Mama, je mag vertrekken' zegt hij. Voel me voor het eerst wat verloren zelfs. Enfin, genieten jullie maar van die vakantie! En volledig verslag als we samen terug zijn he meid!

Groetjes, Sara.

Sid Frisjes zei

En dat is jullie van harte gegund. Veel plezier en drink/eet er eentje voor mij.

Anoniem zei

Have fun!

grtz.

Anoniem zei

hmmm zon. zalig
tapas. zalig
ongestructureerd niks doen. zalig
...
geniet er van!

Daarna:
terug naar huis komen. zalig

Stoffel zei

geniet!!!!

Anoniem zei

hmmm, terrasjes....

Anoniem zei

Hola Sarita!

Geniet van jullie citytripje!

Dikke besos

Miss K zei

tikkeltje jaloers... maar het is jullie gegund, geniet ervan

Anoniem zei

Sarita y don Sven, buen viaje!

Jorge

Anoniem zei

en ge hebt groot gelijk dat je helemaal niks gaat doen behalve genieten. oh, die churros... hmmm... binnenkort toch ook maar eens opnieuw een tripje richting marché jean-talon maken voor de churros! het amusement!

esther zei

En die reten worden almaar dikker van die heerlijke churros, dus dat wordt heeeerlijk zacht zitten :)
Veel plezier!