vrijdag 28 maart 2008

Laat het bieden beginnen!


Komaan, u wist toch helemaal niet wat u tijdens de regenbuien van dit weekend moest gaan doen. Gelukkig ben ik er nog om u even mee te delen wat ik vind dat u moet gaan doen.

Ik zeg: verdiep u in mijn wenslijst en koop me een leuk cadeautje. Wat zegt u? Een prangende Visa-rekening die in uw ooghoeken prikt? Och, guttegut, dat kan nog wel een weekje wachten. Verrast u nu eerst maar eens deze medemens met een Kaboodle-cadeautje. Wat dacht u van het Bird Attack-kostuumpje hierboven?

U mag me -tijdens het overhandigen van uw zorgvuldig uitgekozen presentje-uiteraard altijd bedanken voor deze uitstekende weekendtip. Maar als u daar nu toch geen zin in zou hebben, dan is u dat bij voorbaat vergeven.
In ieder geval, van mijnentwege: graag gedaan.

PS: als u nog dringende vragen mocht hebben tijdens het uitkiezen van een cadeau: wij zitten een paar dagen hier. En hier. Maar maandag ben ik er weer om al uw vragen te beantwoorden. Fijn weekend!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Geniet van jullie weekend uitwaaien!

Groetjes, Sara.

Griet zei

Waw! Ziet er superplek uit om weekendje uit te waaien! (Waar?)
x

sarah zei

Dat was in Wissant, Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez in de regio Nord-Pas de Calais, echt zooo mooi! En maar een goeie twee uurtjes rijden vanuit Antwerpen, echt een aanrader!

natsalie zei

klopt helemaal! Ideaal voor een weekendje uitwaaien, voor een gezellig samenzijn met vrienden, én kolonisten!
:)

natsalie zei

Het komt er echt nog wel eens van (die kolonisten). Beloofd!

Griet zei

Thanks voor de aanrader! Als ik nog eens in de buurt ben... ;)
x