woensdag 9 januari 2008

Sarah slaat de slag van haar leven

Ik was me al weken suf aan het zoeken naar een nieuwe lading van het fotopapier (10x15) waar je op de voorkant een foto kan printen en op de achterkant ook nog iets. Blijkbaar is dat niet overal te krijgen, en op het duurdere fotopapier (5 euro voor 20 stuks) kan je niet op de achterkant printen. Anyway. Dus ik weer naar mijn oude vertrouwde Blokker want daar verkopen ze dat in pakjes van 50 stuks voor maar 1.79 euro. Per pakje!

Of toch niet want ik heb daarstraks de hele voorraad opgekocht, hehe.

Better safe than sorry! Ja, zeg, stel je voor dat ze uit de handel worden genomen. Dat iemand in de hoogste Blokker-regionen het in zijn hoofd zou halen om net dat papier uit de handel te nemen.

Tja en toen de caissière de prijs voor me scande en er '1.79' op het scherm floepte, en dat ik toen op standje-hamsteren floepte en alles uit het rek in één keer heb meegesleept, dat hoeft u toch niet per se te weten he? En het gezicht van de caissière, die me vol medelijden en hoofdschuddend nakeek en dacht “och guttegut arm kind”. Dat hoef ik toch allemaal niet te vertellen? Neuh. Dat hoeft toch niet he?

4 opmerkingen:

Natalie zei

ik ga straks naar de Blokker!

Sid Frisjes zei

Haha, ik zie het al helemaal voor me!

Anoniem zei

hedde gij chance dat er zoveel blokkers zijn! M. x

Sid Frisjes zei

En hoeveel pakjes heb je trouwens mee?