donderdag 10 januari 2008

Bedankt, lieve Canvas

Mijn lezersbrief * in de Humo vorig jaar heeft eindelijk vruchten afgeworpen! Of wat dacht u hiervan. Vanavond, 20u40: Little Britain. Maandag, 20u40: het Peulengaleis. Dinsdag, 20u40: Extras.

Als u me nu nog éven wilt excuseren. Ik moet namelijk snel een nieuwe lezersbrief naar Humo schrijven ter attentie van de heer of mevrouw Canvas-programmator.
Want mijn favoriete shows op maandag of donderdag uitzenden, sorry, maar dat kan écht niet hoor: dan heb ik avondles. Pipo's!

* Deze lezersbrief was een aanklacht tegen het feit dat de leuke, grappige programma's op Canvas altijd pas omstreeks middernacht werden uitgezonden - ik vroeg me toen af of echt àlle Canvaskijkers óf werkloos óf nachtbrakers waren. Niet dus, hoera!

5 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Ik had er nog een post over verwacht. Ook opgemerkt trouwens dat ik beter niet maandag en donderdag als lesdag had gekozen.

Karen zei

Sarah-Canvas: 1-0!
Maandag en donderdag zijn BodyAttack-dag...

.s zei

Maar dan kan ik maandag en donderdag wel op 't gemak kijken zonder dat er iemand de hele tijd doorheen kwebbelt... :)

Anoniem zei

Goed idee, die lezersbrief. Ik zou hetzelfde moeten doen voor al die bevallingsprogramma's, maar om ze na middernacht te plaatsen of gewoonweg af te schaffen. Ik ben het beu om al de pijn en het leed van die andere vrouwen erbij te nemen. Ik weet waar ik voor sta, ik wéét het!

Haha, Sara.

Cis zei

Helemaal akkoord, veel goeie uitzending worden véél te laat uitgezonden! Laten we er samen tegen protesteren!! On verra bien!
Cis