zaterdag 17 november 2007

Nee


.. als je slecht geworden pompoensoep net in de wc-pot wilt gaan kieperen en je struikelt, waardoor je alles met veel zwier morst op het badkamermeubilair en de vuile was, dan is dat geen pretje.

Maar het is wél lekker een excuus om weer eens een nieuwe wasmand te gaan kopen. In de Ikea bijvoorbeeld, waar we dit weekend twéé keer naartoe zijn geweest om de laatste omruil- en aankoopmaneuvers voor de keuken* uit te voeren.

Ik had me trouwens voorgenomen om op héél mijn vrije dag héél de Ikea (en dat mag je echt letterlijk nemen) onveilig te gaan maken, want S. kon toch niet mee. Dacht ik. En dan zou ik alles kopen waar S. altijd over twijfelde. Dacht ik. O ja, en dan zou ik eindelijk niet door de winkel hoeven te rennen, want S. heeft een hekel aan Ikea, dus moet dat altijd snel-snel gebeuren. Nee, ik zou op mijn eigen tempo, hoe slenterend ook, kunnen rondhangen. Hallelujah!
Dàcht ik. Want S. ging toch mee.

En ik geef het toe: gelukkig. Want wie had anders al die spullen moeten dragen. Heb ik tenminste toch een pààr idiote spulletjes kunnen meegrijpen in onze wervelende race tegen de tijd doorheen Ikea.

Binnenkort toch nog maar eens een keertje teruggaan. Voor een nieuwe wasmand, of wat dacht je.

* foto's komen er nu écht heel snel aan - op dit moment worden de handvaten op de deurtjes gedraaid, hoezee!

6 opmerkingen:

Stoffel zei

oh ik mocht vandaag al eens van de keuken genieten enhet was echt prachtig! het keukeneiland blijkt ook multi-inzetbaar ;-)

.s zei

Als ik later rijk en beroemd ben, hoop ik ooit te worden geïnterviewd voor die 'Tussen hemel en hel'-rubriek.

Humo: "En hoe ziet uw hel er dan uit?"
Sven: "Ikea."

Sid Frisjes zei

Fuck man, niks zo leuk dan na ne goeien aanloop op die lage karren te springen en zo door een lege gang te scheuren... en dan als toetje 2 hotdogs!

nats zei

maar ge moet in de week gaan tussen 18 en 20u. Dan is daar echt bijna geen volk. Zaaaaalig!

.s zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
tinneke zei

ook een goede strategie om u helemaal te kunnen laten gaan in de ikea: naar het buitenland verhuizen, al je spullen in belgie verpatsen aan vrienden en familie en dan in je nieuwe thuisland helemaal opnieuw kunnen beginnen (gedeeltelijk gesponsord door de opbrengst van die oude meubeltjes). just grrreat! merci aan de sponsors en aan de ikea-mannen voor de levering op de derde verdieping!