dinsdag 12 december 2006

Te koop:prachtige deur-en-ramen met glas-in-lood!Waar een mens zich al niet mee bezighoudt tijdens de missie om tegen donderdagochtend van een hardnekkige virale infectie verlost te zijn. Buiten slapen, thee-met-citroen drinken, slapen, neus snuiten, BBC-interieurprogrammaatjes kijken en nog meer slapen is dat niet veel.
Ik heb mezelf welgeteld één opdracht gegeven tijdens mijn ziekte-driedaagse: onze glas-in-lood-deur klaarstomen voor de online-verkoop.

Maarreuh.. hoe zit dat ook weer met E-Bay? Moet je daar plaatsingskosten voor betalen? En was dat niet gratis op Kapaza? Of zet je dat beter op Hebbes? En kan je er een minimumprijs op plakken?
Vergelijkbare deuren op het internet gaan van 150 tot 500 euro. Vrààgprijs. Want geen kat die erop biedt helaas. En om deze deur nu weg te doen voor 10 euro, daarvoor vind ik ze toch een ietsiepietsie te mooi.

Dus, beste lezers, waarom kopen jùllie onze deuren dan niet? Zijn we gelijk van dat hele online-veilingen-gedoe af. En dan weten we tenminste dat de deuren goed terecht komen, naar een gezellige, liefdevolle thuis. Let the bidding begin!

Wat zeg je? Geen deuren nodig? Dat we die oude rommel in ons g*t moeten steken? Echt?

Wel, eh, veilingtips zijn ook altijd welkom.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Sarah, eerst en vooral veel beterschap! Ten tweede geen ervaring met online verkoop, ten derde zeker niet zomaar weggeven, ik hoor eens bij de vrienden en familie of er mensen interesse hebben en ten vierde tot volgende week donderdag!

Sara
NB: zie dat je genezen bent om LV feestelijk uit te zwaaien he!

Anoniem zei

Wisselen tegen een oude en scheefgetrokken badkamerdeur?

Sid Frisjes zei

Plaatsingskosten ed kan je bij Ebay allemaal op de site terugvinden... kijk direct eens of er soortgelijke dingen opstaan en wat ze er voor vragen...minimumprijs / vaste prijs etc is ook allemaal mogelijk... Als je ze niet direct kwijtraakt kan je ze ook nog altijd even op de zolder zetten hé...

Anoniem zei

Kapaza is bij mijn weten gratis en daar kijk ik zelf al een tijdje op om een kast en een spiegel op de kop te tikken. De site wordt populairder dus zou ik zeker proberen ! de foto's zien er in elk geval heel goed uit, als ik zo'n deuren nodig had zou ik ze zeker kopen ! maar dat is dus niet het geval..
Succes !
an *

jo zei

Hey Sarah,

Ten eerste : beterschap gewenst !
Ik lag gisteren ook ziek in bed, maar ben vandaag toch maar komen werken, het werk stapelt zich hier anders toch gewoon op.

ivm. de deuren : ik heb het eens aan een vriend gevraagd die beroepshalve rommelmarkten en ebay afschuimd.
Dit is zijn antwoord :

Mooie deuren... Moeilijk om hier een prijs op te plakken, doch is zeker een aardig bedragje waard. Weet niet direct iemand, lijkt me best om deze via internet te koop aan te bieden, best eBay lijkt me.
(kort want hij zit in het midden van een verhuis)

eBay is niet gratis, maar kost echt weinig.
Je kan er een minimumprijs waaronder je niet verkoopt instellen.
De truck is dat je ervoor moet zorgen dat je object gevonden wordt en dat doe je door zo veel mogelijk sleutelwoorden in de titel van je object te gebruiken. Dus niet "mooie glas-in-lood deuren" maar eerder "prachtige glas-in-lood deuren : tiffany , loodglas , glas in lood , art (deco-nouveau)"
Je kan er best ook nog een periode (era) bijzetten, ik ken de periode waaruit de deuren stammen niet precies, maar voorbeelden zijn 'eames era', 'space age', 'WW2 era' ... best zelf zoeken naar objecten uit die periode en zo keywords bepalen

veel succes ermee !

Sid Frisjes zei

Al naar die winkel in Turnhout geweest om ze daar te verpatsen?