dinsdag 31 oktober 2006

Zal ik eens iets vertellen? Awel he...

  • Ben Harper heeft gisteren een heel goed optreden gegeven (met een paar dalen maar vooral veel pieken)
  • Rond Vorst Nationaal vind je verdorie géén parkeerplaats!
  • De vlammetjes van aanstekers bij optredens zijn vervangen door het licht van de digitale camera's en flitsen, de tijd staat niet stil...
  • Het publiek was echt uitzinnig! Zelden gezien!
  • De dikke zwarte basgitarist was mijn favoriet.
  • Ben Harper zegt wel héél veel "thank you".
  • Ze hebben bijna twee uur en half gespeeld, waardoor ik pas om halftwee in bed lag (terugstappen naar die parkeerplaats is geen lachterje!) en nu met hoofdpijn en slaapogen achter mijn pc zit.

4 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Parkeren in Vorst is echt wel een ramp... er geraken trouwens ook, zelfs met mij als navigator!

Yves Yves, links of rechts :-)

Anoniem zei

Ben best wel jaloers dat je naar Ben Harper geweest bent! (wist trouwens niet dat je zo een innocent criminal was?)
En gaat het weekje alleen je wat af? En die basgitarist is indd übercool en bovendien kan hij een serieus stukske bassen!

sarahzegthallo zei

jaja, ik ben een ben harper-fan! maar eerder van zijn eerdere platen, de laatste jaren had ik hem een beetje uit het oog verloren.

de week alleen valt best mee (ik doe mijn best, en mijn friendjes ook)
alleen: gisteren kwamen kd, magi, an en johan eten, we waren dus met vijf, en ik heb voor zes gedekt, en voor zes het aperitief klaargemaakt! ik had het echt niet door... tot de rest vroeg "hey wie komt er eigenlijk nog eten?" tja... :)

xtof zei

jagshemash!!!

Zo schoooooon dat dat is! Echt ontroerend Sarah... de tafel dekken voor .S terwijl die overleeft op een dieet van fastfood en bier.

Ben Harper werd een beetje gekraakt in De Morgen (jeweetwel, dat linkse gazetje). Ik vind Vorst echter altijd wel een serieuze drempel waar zo'n recentie-meneer/madam wat rekening mee mag houden (de acoustiek wordt traditiegetrouw en terecht steeds opnieuw afgebroken... ook deze keer). Ik vertrouw dus op de Sarahzegthallo-recentie waardoor het een gemiste kans lijkt...

xtof