woensdag 30 augustus 2006

Help Liesbet

Je had het misschien al gelezen bij de comments op de vorige post, maar ik stel de vraag nog eens luid en duidelijk... zo komt er misschien een stortvloed van reacties op! En misschien brengt dat anderen wel op gedachten hehe. Dus, hier komt-ie:

Weet iemand een leuke alternatieve en betaalbare zaal, schuur, fabriek,... waar een trouwfeest kan gegeven worden?


't Is dus niet voor mij, ook niet voor mijn eenzaamheid. Wel voor mijn old-school-vriendinnetje Liesbet L.!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

@ Liesbet: Wij zijn exact 3 jaar en een dag geleden getrouwd in Hof Ter Venne in Aarschot. Meer info: www.tervenne.be. Heel goede ervaringen mee gehad en een mooi groen kader. Veel succes met je zoektocht!
Groetjes, Sara.
@ Sarah: heel nobel van je om je vriendin zo te helpen!

Bieke zei

Ik blijf een fan van het kasteel van Horst, maar of dat betaalbaar is zou ik niet weten... En wat ook heel leuk is: gewoon iemand uit de familie-vriendenkring-... zoeken die een mega-grote tuin heeft, scoutstent zetten, kampvuurtje, ... maar dat is natuurlijk niet het traditionele feest waar tante louisa graag naartoe komt... Maar vrienden van ons zijn zo getrouwd en dat was één van de leukste feestjes ever (allez, voor ons he.)!

x,

B.

Bieke zei

En Liesbet: hoe tof dat je je -na zoveel stiekem meelezen - eindelijk durft outen als sarahzegthallo-fan! ;o)

B.

Stoffel zei

wij maken wel frisomat-hangars... maar dat levert je ook niet veel op vrees ik...

liesbet zei

ok ok, ik geef toe: Ik ben al 3 weken een sarah-zegt-hallo-fan, dus hoe geweldig dat ik al onmiddellijk na mijn outing een verwijzing op de groene rol krijg (ik ken de echte termen nog niet)!!!

Bie, ik ben helemaal pro de tuin met tent en kampvuur maar dat komt raar maar waar veel duurder uit dan ne zaal. Aan de scoutstent had ik nog wel niet gedacht.

Merci voor de tips!

sarahzegthallo zei

Ik vind "groene rol" een van de beste uitdrukkingen sinds jàren!

Bieke zei

Ik vraag me eigenlijk al een tijdje af hoe lang die groene rol al zou zijn als je alle posts na elkaar zou zetten!?

B.

sarahzegthallo zei

Wel, ik kan u met vreugde meedelen dat de tweehonderdste post er binnenkort zit aan te komen! Dat zal dan ook een feestelijke editie worden! Hoeveel dat in meter bedraagt kan ik helaas niet zeggen.

Liesbet, wat denk je van een feest op een boot? bv oosterkempen.be verhuren boten (of als je wil kan ik ook een lijstje op mail zetten)... 't is maar een idee.

Anoniem zei

Boot is een heel leuk idee maar dan moet die wel stilliggen. Ik heb nog geen enkele verticale ervaring op het water gehad waar ik mijn eten heb kunnen binnenhouden.

Ik hoorde gisteren dat ge ook op de oude mijnsite in Winterslag kunt feesten, ik ga daar 's horen.

In ieder geval: merci voor alle tips!

Anoniem zei

Of de mooi georganiseerde boottochten in het Scheldeland: www.rivertours.be, www.janplezier.be, www.partyschipeuropa.be om er maar enkele op te noemen.

Sara

Bieke zei

kijk ook eens op locatiewijzer.be

B.

sarahzegthallo zei

of wat denk je van een spiegeltent??? www.spiegeltent.com! super-origineel!