vrijdag 7 juli 2006

Het bezoek van de sultan der Indiën op zijn olifant die door de tijd kan reizen


Ik vind het verhaal van die Olifant en de Reuzin echt ongelofelijk superfantastisch!! Dat mag je gewoon niet missen. Ik vind het zooo jammer dat ik moet werken vandaag... Maar verlof nemen was geen optie dus ga ik vanavond én zaterdag én zondag heel de tijd achter die olifant aan.
And that's a promise!


06-07-2006 - 7 JULI: BERICHT VAN DE RAADSMAN VAN ZIJNE MAJESTEIT

Bericht van de Raadsman van Zijne Majesteit

Zijne Hoogheid en zijn hofhouding hebben hun intrek genomen in het Koninklijk Paleis op de Meir ter hoogte van de Wapper, vanwaar zij tijdens hun verblijf elke ochtend rond 10u30 zullen vertrekken om de olifant te vervoegen.

De eunuch, belast met het bewaken van de olifant zal gedurende de drie dagen van het bezoek in de olifant zelf verblijven. ‘s Avonds na het slapen gaan van de olifant keren de sultan en zijn gevolg terug naar het Paleis.

Vrijdag rond 11u gaan we over tot het ontschepen van de kleine reuzin uit de raket op de Italiëlei. Daarna zal ze de olifant ontmoeten die in de loop van de nacht op het Sint-Jansplein aangekomen is, en mag ze de cadeaus in ontvangst nemen die Zijne Majesteit voor haar meebracht zodat ze zich tijdens haar vakantie kan bezig houden.


Rond 15u00 beginnen ze aan een eerste bezoek van de stad en de Wijk Stuivenberg, waarna ze zich te ruste zullen leggen rond 18u op Scheldekaai 28 (Rijnkaai).

4 opmerkingen:

Kd zei

ik heb hem gisteren gezien ! hij ging incognito (dat is natuurlijk relatief voor zo een kolos van 14 meter hoog) van de waagnatie naar het St. Jansplein, en kvond het al enorm ontroerend, toen ik hem op de paardemarkt zag verschijnen... Er hangt zo een heel magische sfeer rond de olifant... hoe zo een machine toch zoveel menselijke gevoelens kan opwekken... knap knap knap!

sarahzegthallo zei

IK KAN NIET MEER WAAAACHTEUUUUUH!!

Bieke zei

Wel niet vergeten dat jullie zaterdag ook in Sch-Z verwacht worden voor El Tatoo he! Maar volg voor de rest maar gewoon die olifant!
B.

Sid Frisjes zei

Heel het weekend kan ik niet, rest mij dus enkel dezen avond edoch m'n wederhelf verkiest de vrijdagen en m'n Antwerpse connectie zit aan de barbecue...