donderdag 6 juli 2006

Artistiekerig

Soms vind ik dat ik toch eens wat meer iets artistiekerigs zou moeten doen… Niet dat ik zelf per se heel artistiekerig hoef te worden, maar dat ik artistieke mensen een platformpje zou willen geven.

Ik ken wel een paar artistiekerige mensen, maar ik vraag me af, zou het niet leuk zijn daar een artistiekerig forumpje of tijdschriftje of nog iets helemaal anders voor te maken.

En dan bedoel ik niet me (en de mensen) beperken tot één richting van de “kunsten” maar wel alles waar een artistiekerig-creatief mens zich mee bezighoudt. Of dat nu een heuse installatie is, of een schilderij of een zelfgemaakte knuffel, dat wordt dan volledige artistiekerige vrijheid.

Dus geen kunst met de grote K en geen artyfarty gedoe, maar artistiekerige mensen en een creatief ei dat zomaar gelegd kan worden.

Misschien zou ik dan telkens met een themaatje kunnen werken.. Of ook niet. Dat zien we dan wel weer. Eerst eens een paar artistiekerige mensen ronselen.

Waar wacht u nog op? U moest al aan uw schildersezel staan!

3 opmerkingen:

Sara zei

Ik kan alleen maar mijn veters heel mooi knopen. Verder niets kunstzinnigs in mij te vinden, maar ik waardeer de kunstzinnige creativiteit van anderen, als dat al iets wil betekenen. Oh ja heb ooit eens orchideeën getekend en ze effectief ingekleurd met hun eigen stuifmeel... Dus misschien toch? Van die kruisbestuiving is alleen niet veel voort gekomen...

Anoniem zei

sarah ik denk dat sara uw eerste artistiekerig geval is. orchideeën inkleuren met hun eigen stuifmeel? Huh? daar zou ik wel voor uit de zetel komen. of om mijn schaap te tekenen...
M

Sid Frisjes zei

ik wil gerust eens iets met ne foto doen... en als koken als iets artistieks beschouwd kan worden?!

Experimenteel koken en daar ne foto van trekken que?!