maandag 6 maart 2006

Propere lepels


Het moet me van het hart, ik hou het niet meer uit: ik erger me blauw aan die propere lepels in de Grote Boze Reclamewereld!

Nemen ze een lekker grote lepel voor die heerlijke chocomousse, zit er alleen chocomousse op de bovenkant van de lepel. De onderkant is - o wonder van de reclame - vlekkeloos schoon!
Of die mevrouw die op een regenachtige avond heerlijke Unox erwtensoep met rookworst voor man en kinderen opschept met een grote pollepel. Proper aan de onderkant natuurlijk!

Die graatmagere modellen die zogezegd op hun lijn moeten letten waren nog niet erg genoeg...

Reclamekijkers aller landen verzamelt u tegen deze leugens van de marketeers! :)

5 opmerkingen:

Karen zei

En wat dacht je dan van die mensen die erin slagen om de tandpasta enkel binnen hun mond te houden?! Of schoonmaakproducten die - zonder te schrobben! - de hardnekkigste vlekken kunnen verwijderen. Of shampoo waarvan vrouwen uit pure extase 'YES!' beginnen te gillen onder de douche (dàt wil ik ook wel eens meemaken)... Waar en wanneer vindt de protestmars plaats?

Anoniem zei

Ik ben nog altijd weg van Tampax waar je alles mee kan,zelfs op mijne leeftijd ......mams.

sarahzegthallo zei

O ja en maandverband dat altijd op zijn plaats blijft zitten dankzij de "vleugeltjes"! Yeah right! Geef mij dan maar Tampax waar je alles mee kan doen ;o)

E. Stilker zei

Euhm .... onderzoek wees uit dat mensen in reclame liever een verheerlijking van de realiteit zien. ECHTE mensen zien we al heel de dag. Blijkbaar zijn reclamecampagnes als die van DOVE toch niet zo effectief...
Zeg nu zelf, zie je liever een AXE-reclame met een corpulente dakwerker (inclusief zichtbare bilspleet en snor) met vergeelde zweetkringen in zijn uitgerokken T-SHIRT?? Dont't hate the player, hate the game! :-))

Sara zei

Hier ook een tampaxfan hoor, haha. Reclame, inderdaad een wereld apart, maar lijkt me wel tof om in die sector te kunnen brainstormen en meewerken aan ideeën. Hoe ze er telkens weer in slagen alles mooier en beter te doen lijken dan het in werkelijkheid is, dat is bijna kunst zeker?!