donderdag 2 maart 2006

Ken uw...


Als je snel geld wil hebben, zijn er een aantal mogelijkheden. Ofwel werk je jezelf te plettter, of je overvalt een bank. Meedoen met de Lotto kan ook, maar de kans dat je vanavond onder een bus loopt is helaas toch nét iets groter.

Of, je kan jezelf, samen met je goeie vriendin Magali, inschrijven om een avondje in een prachtig decor (zie boven) kwisvraagjes te beantwoorden, liefst in het bijzijn van een knappe bv. En aan half tv-kijkend Vlaanderen laten zien dat je dus net -hoe stoem!- het antwoord op die éne poepsimpele vraag niet wist..

Bijgevolg moet je nu dinsdag (07/03 om 16u) deelnemen aan een selectieproef bij Woestijnvis: heb je minstens 25 van hun 50 vragen juist, dan mag je doorgaan voor een gesprekje.

Kwijl je niet uit je mond, heb je geen (overdreven) spraakgebrek of zie je er niet uit alsof iemand je zonet vanuit een donker hol heeft getrokken, dan wordt je hoogstwaarschijnlijk geselecteerd om mee te doen aan de Pappenheimers. En moet je ergens in maart terug naar Woestijnvis voor de opnames.

Begin die spandoeken al maar te verven...!

Goodness, it's hard to be me..

13 opmerkingen:

Sara zei

Ga je meedoen Sarah?

sarahzegthallo zei

Eerst al eens door die selectieproef geraken he (= dinsdag)...

Sara zei

Keicool! Hou me op de hoogte, dan kan ik verf gaan kopen voor dat spandoek te maken!
Alvast veel succes volgende week!

McKD zei

Success!!!!

sarahzegthallo zei

dag mckd, wie ben jij eigenlijk? bedankt voor de aanmoediging in elk geval :)

Catweazle zei

hehe. Super.
zeg, mogen we al niet mee om te supporteren op die selectieproef? Dan kan je zelf zien wie het verdient om in beeld te zitten (..pick me, pick me..)
en nu allemaal samen hopen op Adriaan Van Den Hoof

sarahzegthallo zei

Haha, wij hadden Pieter Embrechts opgegeven als "voorkeurBV"... Denk niet dat ze daar echt rekening mee houden, wel?

Enneuh.. we zullen eerst al eens door die selectie proberen te komen (ik ga ervanuit dat we dat niét zullen doen, dus dan kan het alleen maar meevallen he).

Anoniem zei

ken je mij nu al ni meer?

wacht even verduidelijking :

McKD

:-)

sarahzegthallo zei

Ja.. sorry ik had het te laat door.. natuurlijk ken ik je, Kristof!! Bedankt voor de aanmoediging! x

Sid Frisjes zei

Cool... Ik zit toch in uw team in't St Vic hé...

Anoniem zei

Sarah je moet niet met de idee vertrekken dat je toch wel zal verliezen.Ben Crabbe zou zeggen "ga ervoor",laat ze daar een poepje ruiken".Ik heb al de hele namiddag geduimd voor heel veel succes.Ik wil ook wel eens supporteren voor tv en dan nog wel voor mijn eigenste dochter dus toi toi toi.doei!

Anoniem zei

Manman, Sarah! Go get them, tiger!
Bieke.

Anoniem zei

En?
Zoveel maanden later en geen vervolg meer? Ik mag aannemen dat de vragen te moeilijk waren of het kopke niet aantrekkelijk genoeg (lees: een bakkes op stront op te sorteren)?