dinsdag 7 februari 2006

Alleen voor VoskesBinnenkort in onze living: de Grote Veiling ten voordele van de Gezamenlijke Familieweekendpot! Helaas (of gelukkig?) enkel voor Voskes en aanhangsels..

5 opmerkingen:

Stoffel zei

wow... en wat een super-affiche! wat wordt er dan allemaal geveild?

sarahzegthallo zei

Ja lang leve Photoshop want de oorspronkelijke tekening was niet zo vet hoor ;)

We veilen spulletjes die we niet meer nodig hebben maar die iemand anders misschien kan gebruiken. Bij ons zijn dat: mijn boekentas van vroeger (nog in redelijk goeie staat), een sjaal, twee haarbanden, een ring, mijn elektrisch typemachine (zal wel niet weg geraken denk ik), een kaartspel, een parfum dat helaas niet bij me past (nog bijna vol!), een kinder-kussen van ikea, ...

Ons mama ging een paar vinylplaten meebrengen alleszins, een van mijn zussen ging koekjes bakken om te verkopen, misschien maken de kindjes wel tekeningen... Spannend! :)

Heb net de uitnodiging met echte inschrijvingsbonnetjes rondgestuurd, dus nu is het wachten op wie wat gaat inschrijven! Ik hou je op de hoogte x

sarahzegthallo zei

Oh ja en ik was ook nog aan het denken om een bon voor "1 x babysitten met overnachting" te veilen. Die zal wel snel weg zijn denk ik ;)

sarahzegthallo zei

Aja nog vergeten te zeggen: familieleden mogen NIET geveild worden!

Sid Frisjes zei

hahaha, keitof initiatief!
Sotheby's watch out for the voskes