Een receptje gevonden op www.la-cucina.be en een beetje naar mijn hand gezet. Fantastisch lekker, zeker op zo'n rillerige winterdag. Ready? OK!
Je neemt enkele kipfilets (oorspronkelijk wordt het met een ganse kip gedaan) en legt deze in een braadslee. Voeg een bakje champignons toe (in grote stukken gesneden) en ook een bakje gerookte spekjes. Doe er een paar geschilde aardappelen in en een paar wortelen in grote stukken.
Daarna doe je er één glas rode wijn bij en één glas bouillon (kippenbouillonblokje laten oplossen in heet water).
Kruiden met peper, zout en nootmuskaat, alles goed dooreen mengen en 20-30 minuutjes in een oven op 200°.
OVENHEERLIJK!
2 opmerkingen:
Et voila, onze sous-chef voor het restaurantje/bistro in barcelona is bij deze ook gevonden.
nice one.
ik kan niet wachten om te komen proeven!
9 december was het zeker he! ;o)
Een reactie posten