dinsdag 27 september 2005

Living-forum

Beste designer friends

momenteel is onze living nog maagdelijk wit bezet, maar volgende week komt daar verandering in. Dan wordt het plafond (huzarenstukje) gebroken wit geverfd. Kan het origineler! Maar misschien hebben onze muren wel wat spice nodig.

Daarom: iemand suggesties? Niks te flashy wel, I think I'm over that one ;)

Het moet niet per se met kleur, ik dacht eventueel ook aan een heel groot schilderij, of een verzameling zwart-wit foto's op heel de hoogte van de schouw?

Voor of tegen, zwart of wit? Breng je stem uit op mijn forum!

PS: je eigen zwart-wit foto insturen voor aan onze wall of fame mag natuurlijk ook altijd :)

6 opmerkingen:

Stoff zei

of een mega blow-up van een eigen gemaakte foto(s) (ik ken wel een aantal digitale drukkerijen die dit aankunnen ... maar alles voor een prijs natuurlijk)

sarahzegthallo zei

Goed idee! Hadden we zelf ook al aan gedacht, maar WAT zet je dan in hemelsnaam op zo'n grote foto he.. Je moet er dan toch ook de hele tijd op zien natuurlijk..

StoFF zei

misschien best iets abstracts mogelijk. wat ik ooit gezien heb wat wel leuk is, is bijvoorbeeld een klein detail van je huis helemaal uitvergroten tot het semi-abstract wordt, zoals bv een deurknop, of een stukje muur, huisnummer, patroon van deur, etc... die details zou je trouwens ook als gewone fotos kunnen inkaderen en omhoog hangen...

sarahzegthallo zei

Voorwaar een cool idee, you scottish blogger! :)

Sid Frisjes zei

Er voelt er hier plots een zich geroepen om foto's te trekken van die deurklink ;-) Ooit trouwens ook gezien is een blowup van een foto gemonteerd om de blinden van de ramen. Als ze open staan zie je niks... zijn ze dicht dat zie je de blowup. Heel sjiek. Is idd dat je er altijd op moet zien, terwijl enkele kaderkes of collages natuurlijk snel verplaats en vervangen zijn.

EEFJE zei

Een collage van al je vrienden(liefst zwart wit).
steek elke foto in een identiek kadertje en maak dan 1 grote kader met al deze kaders.
Verf dan een kader op je muur (misschien in goud?)
et voila...
fotootjes zijn in een handomdraai verwisseld.
groetjes