donderdag 8 november 2012

't Is gebeurd!


Mijn inschrijving voor Secret Santa is binnen! En mijn moodboard is ook ingeleverd. Het is stiekem hetzelfde als vorig jaar, maar dan een beetje uitgebreid. Ik kreeg vorige keer namelijk de stille hint van mijn Secret Santa dat mijn moodboard nogal vaag en onduidelijk was. Maar dat vind ik dan weer een van de leukste dingen aan zo'n collage: het laat ruimte voor interpretatie.

Hierbij alvast een paar richtlijnen ter geruststelling voor mijn Secret Santa:
  • Relax. Ik bijt niet en ik ben sowieso blij met elke verrassing waar een (klein) beetje over is nagedacht. Er staan stofjes en naaibare spulletjes in mijn moodboard, maar eigenlijk zou ik er wel dingen bij kunnen blijven kleven. Ik vind stofjes leuk, maar ook papier, stempels, boeken, bloemen, eten, ... Echt waar, ik ben niet zo'n moeilijk mens. Vraag maar aan mijn wederhelft.
  • Onze dochter, Anna, heeft momenteel maat 86, en ze gaat richting maatje 92. Laten we zeggen dat ze een beetje reserve heeft. (vooral aan de bovenkant van haar lijfje want haar benen zijn niet zo lang ;-)
  • Rond 1 mei krijgen we nog een baby maar we weten nog niet of dat een jongen of een meisje wordt. En als we dat wel weten gaan we dat ook (proberen) niet (te) zeggen. Hè hè.
  • Veel plezier met je secret mission!

Dit jaar heb ik mijn kant van de familie trouwens -eindelijk!- zover gekregen om zelf de cadeautjes te maken. Wat dat gaat worden vroeg ik me -nadat we de namen getrokken hadden- plots wel af, maar we zien wel. Ik vind het alvast héél leuk en spannend. En vooral het vooruitzicht om nog maar de helft van de kerstinkopen te moeten doen vind ik ongelofelijk leuk.

Maar eerst Sinterklaas. Ik doe alvast mijn best met de kruidnoten hier. Dank u, Hema!

6 opmerkingen:

Mama poppemie zei

Oh spannend seg :)
Ik ben ook ingeschreven

Sarah zei

Ja, 't is altijd vol verwachting uitkijken he. Ik ben ook razend benieuwd. Toch een superleuk initiatief!

Ruth zei

Wauw, mooi moodboard!
(Dat van mij ziet er daarentegen nogal simplistisch uit, zo van "ik had eens 5 minuten tijd op mijn werk en ging snel wat dingen plakken in Paint". :) )

Sarah zei

tja, lang leve Photoshop he ;-)

Nowelja zei

Ooh, ik bedank Pinterest voor mijn mega-moodboard. Mijn secret sante gaat het misschien wel moeilijk hebben om door de bomen het bos te zien... Proficiat met jullie Ukkie op komst!

nina zei

Gefeliciteerd met weer een kindje op komst! Dat weer wijntjes kunnen drinken wat je zo fijn vond ging blijkbaar toch vrij vlot weer vervelen... ;)
En Anna al maat 86-92? Onze Rosa van ik meen toch een half jaar ouder gaat nu eindelijk een beetje goed richting 86 (maar had vandaag nog een jumpsuit in maat 74 aan die eigenlijk voor de volgende baby bestemd is, ging nog best ;)). Ze heeft overigens ook de nodige reserve, maar wel korte pootjes!