vrijdag 28 september 2012

Ik hartje alles


Als er één foto is die alles zegt over hoe ons leven momenteel is, dan is het deze wel. Hier zit alles in: de rommel, maar ook het plezier. De chaos, maar ook de tijd die we maken.
Ik hartje deze foto. Ik hartje S. Ik hartje Anna. Ik hartje de herfst. Ik hartje deze tijden!


En deze foto. Och mensen, toch, daar smelt ik van. Want dat mevrouwtje van ons, dat zit daar in haar pyjamaatje in haar eigen stoeltje haar eigen boekjes te lezen. Vorig jaar deze tijd moest ze nog aan de fruitpap beginnen. Heerlijk, toch. 

PS: intussen stond er hier al twee keer pompoensoep op het menu. Eén tip voor zee siekrèt ingredient - met dank aan de tipgeefster uit de vorige post -: rode paprika!

8 opmerkingen:

Nele zei

Goeiemorgen Sarah en erg bedankt. Je helpt me om de chaos in ons appartementje met andere ogen te zien. Want als ons Paulien hier niet was, dan zou er geen tummytub met eendje en kikker voor de kachel staan. Dan zouden niet her en der kleertjes, speelgoed en verscheurde krantjes rondslingeren. Dan zou er geen bordje met korstjes op het aanrecht staan en dan was het onder tafel allicht ook kruimelvrij. En als A. er niet was, dan zou hij daar nu niet zo lekker sexy ziek zitten zijn in zijn geruite pyjamabroek, tussen de rest van de rommel, aan de tafel met het tafelkleed vol vlekken van koffie en hagelslag. Als ik dan ook nog even de rotzooi die ik zelf gecreëerd heb in ogenschouw neem dan denk ik: ja, ik mag er ook wel zijn ;-)

Fête des Gamins zei

Zalig toch?! Een onvolmaakt leven is een echt leven ;-)

Nowelja zei

Ik hartje dit blogbericht!

Sid Frisjes zei

Haha, zo schattig met dat boekske...

Sarah zei

:-))

Sylvie zei

Ik hartje Sarah's blog! :) Het leven is perfect in al zijn imperfecties, niet waar ...

Janina Modaal zei

O, wat een zalige foto's inderdaad! Geniet ervan, van al dat moois en warms!

la merlette blanche zei

Hartverwarmende foto's inderdaad!