vrijdag 16 december 2011

Oh ja.

Ik had hier ook nog een blog te onderhouden, zeker? Helaas zijn er andere dingen die daar de voorbije weken een stokje voor staken. In willekeurige volgorde:

1. Slapen
Niet dat dat nog veel of lang gebeurt, maar slaap krijgt met stip voorrang op alle andere 'extra' dingen.

2. Werken
Stilaan geraken alle puntjes een voor een weggevinkt van het lange lijstje met deadlines. Vermoeiend, maar zo heb ik het graag: keihard werken voor keiveel deadlines en dan... heel bewust de pauze-knop indrukken. Het is de bedoeling om voor de kerstvakantie alles gedaan te hebben. Wish me luck.

3. Secret Santa
Yes! Het komt in orde. Straks gaat mijn cadeautje op de post. Ik hoop, hoop, hoop dat de Posterijen dan zo vriendelijk willen zijn om het dan ook effectief op dinsdag af te leveren bij de bestemmeling.

4. Kerstcadeautjes sprokkelen
't Is crisis voor iedereen, dus zakken de budgetten voor de kerstcadeautjes naar beneden. Leuk, maar ook uitdagend. Bovendien moet ik dit jaar voor drié in plaats van voor twee mensen een cadeautje zoeken. Gelukkig gaat dat voorlopig nog zonder stress en hebben we bijna alles in huis.

5. Een dochter van zes maanden en twee dagen
Een supervrolijke dochter trouwens. Dus moeten wij daar veel mee spelen en fletsen en kietelen en lachen en moet al de rest maar even wachten tot ze slaapt.

6. Het kamertje van een dochter van zes maanden en twee dagen
Dat maken we eindelijk in orde. Denk behang aftrekken, schilderen, behangen, maar vooral: véél opruimen en weggooien tijdens de babydutjes door. Jongens, wat verzamelt een mens veel rommel in een bureau op zeven jaar tijd. Note to self: kijk eerst in de kast wat je nog hebt liggen voor je nog iets koopt! Ik moet me dringend aansluiten bij de Church of Stop Shopping. Hallelujah!

Mocht het weer drie weken duren vooraleer ik hier nog eens iets post, laat mij u dan alvast warme winterdagen, gezellige feesten zonder indigesties en gênante momenten, veel fiseekes bij oud op nieuw en een katerloze eerste dag van het jaar toewensen!8 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Yes, ik hoop dat ik die derde persoon ben. Als uw postpakket voor Secret Santa trouwens al bijna 10 € kost, mag je die dan leeg versturen of is dat de bedoeling niet?

Oon zei

Voor jullie ook fijne feesten! Geniet maar van die rustperiode. Je hebt die dubbel en dik verdiend.

Die van A (Christel - Luc en Gaëtan) zei

En niet vergeten in de Nieuwe Antwerpenaar te kijken naar jouw "Hoe is het met...?" :-)

Christel

Lily zei

Voor jou ook fijne feesten na het behalen van de deadlines!

Eén vraag: wat zijn fiseekes???

Sarah zei

Haha Sid, ge kunt altijd eens proberen he :-)

Oon: insgelijks, volgens mij! ;-)

Christel, dat moet ik inderdaad nog eens checken sebiet!

Lily, fiseekes, van die vuurwerkstokjes op een ijzerdraadje die soms ook op verjaardagstaarten staan. Komt-ie?

Anoniem zei

Hele fijne feestdagen gewenst lieve Sarah!

Buurvrouw zei

De derde foto is fantastisch. Anna lijkt te zeggen: 'Kijk. Dat zijn ze nu. Mijn ouders.'
Fijne feestdagen maar wij gaan dat in 't echt doen hé!

pumps & luiers zei

wij hebben ook zo ne vrolijke baby - weet hoe tijd opslorpend het is en ben nog thuis, ik mag er niet aan denken dat ik ook nog terug werk...
fijn kerst van the old parelerf-crew