woensdag 23 november 2011

Eigenbak enveloppen

Vlak voor ik las over zelfgemaakte enveloppen bij Oh Happy Day!, had ik toevallig zelf een enveloppenmal besteld bij Papiermier. En nu kwam het eindelijk van pas, want mijn schoonmoeder verjaarde vorige week en mijn schoonvader vroeg of ik geen passend kaartje voor zijn cadeau kon maken.

Et voilà! Een zweefvlieg-kaartje met bijpassende envelop: véél eenvoudiger dan het lijkt. Gewoon het ontwerpje uitprinten op een A4, de contouren van de enveloppenmal overnemen op het blad, uitsnijden, kleven, klaar!


Wil je het ontwerp van de envelop ook gebruiken, mail me dan even.

(Ik weet namelijk nog altijd niet hoe ik hier een pdf moet uploaden, iemand?).

2 opmerkingen:

Miss K zei

PDF-probleem kan je via omweg omzeilen: selecteer het ontwerp via 'momentopname' (via 'opties' en 'selecteren en zoomen'). Kopieer de selectie en plak in Paint. Daar kan je de selectie nog bijknippen indien nodig en bewaren als .jpg of .gif. Die versie kan je dan op blogger uploaden. Geef maar seintje als het niet lukt.

B. zei

Wauw! Man, jij kan een volgens mij een uitleendienst beginnen met al dat materiaal! Jammer dat ik niet korter bij jullie woon, want dan kwam ik elke woensdagmiddag langs voor een crea-uurtje. If only ...