dinsdag 12 juli 2011

Vier weken!

Vier weken geleden, exact rond dit uur, kreeg ik de boodschap dat ik mocht beginnen persen. Hoera! Gelukkige ver-maand-dag, meisje!

En gisteren nog eens een Grote Uitstap gedaan met ons drietjes: met de tram naar de Meir in volle soldenperiode, jihaa (what were we thinking). We kunnen alweer wat prijzen uitdelen:

- Prijs voor de Meest Voze Opmerking gaat naar het oude besje dat de kinderwagen letterlijk de tram op duwde omdat het voor haar allemaal niet snel genoeg (!) ging: "Alléé, zoe een groot geval vur zoé nen kleine baby!"
- Prijs voor het Moment Waarop ik besefte dat ik Officieel Volwassen ben: toen het winkelmeisje me de hele tijd beleefd aansprak met 'u' en 'mevrouw'.
Prijs voor De Grootste Persoonlijke Overwinning: voor de eerste keer op een openbare plek (Via Via Café) borstvoeding geven. En het ging nog goed ook!
- Prijs voor Onszelf: hoewel we thuis al eten in de koelkast hadden staan zijn we toch lekker uit gaan eten op een zonnig terrasje. Anna was wakker voor en na het eten en sliep lekker door toen onze bestelling eraan kwam. Geweldig timing heeft dat kind!En vandaag gaat de Prijs voor de Foto met Hoogste Smeltfactor (vind ik dan toch ;-) naar Anna en haar nieuwste vriendje, het muziekdiertje. Dat is liefde voor het leven!

9 opmerkingen:

boomie zei

Super dat jullie ervan genoten hebben! Gelukkige vermaanddag, Anna!

annelies zei

Voor het openbaar vervoer zeg ik: leve de draagdoek! (niet dat de bes daarmee gelijk had)
Leuk dat jullie een fijne dag hadden!

Kim zei

Hoera voor Anna, en hoera voor de heerlijke cheeseburgers van Bar 2!

Katrien zei

Hup! 4 weken voorbij seg. Maar er wordt daar genoten, da's goe!

nina zei

Wat een geluk hebben jullie met jullie fijne rustige meisje! In die periode zat ik echt niet met Rosa op een terras! (had iets te maken met het feit dat het toen januari was ;), maar ze was toen ook echt niet makkelijk en volgens mij durfde ik het huis toen amper uit, uit angst voor ontroostbare huilbuien)
En dat voeden in het openbaar wordt steeds makkelijker hoor! ;) (al is het nu soms wel een nadeel dat zij eens vrolijk om zich heen gaat liggen kijken terwijl jij daar met blote borst zit...)

Astrid zei

Ja maar ja maar ja maar... je zit bij dn bar 2. Seg. En ik kon daar zomaar voorbij wandelen. Waarom deed ik dat niet. WAAROM.

Oh wij eten daar zo graag met O en J. Lekker en superbediening.

Maar 4 weken. Dat meen je niet. VIER? Jeetje en wauw. En wat is ze superschattig man. Schattig & een goede timing. Wat wil een moeder nog meer. :)

Tess zei

Wat een mooie boelie toch!

Uiteindelijk iets gevonden in de solden? :-)

Ruth zei

Trams in Antwerpen - mis ik niet.
Via Via Café - mis ik wel!
En Anna vs Muziekdiertje doen mij toch ook wel smelten hoor. :)

veerle zei

Leuk dat Anna slaapt als jullie eten eraan komt.
Tijdens onze eertste vakantie samen deed Zoonlief het langgeleden net andersom. Gelukkig was er in dat hotel een kelner die dra papa zou worden en al wat wilde oefenen. Hij wandelde met Zoonlief in zijn armen het hele restaurant rond en wij konden rustig dineren...